Szkander

2 órája

Jelentős vármegyei szkander-sikerek a XX. Judgement Day-en

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a karbirkózók egyik legjelentősebb versenyét, a XX. Judgement Day-t a szkandervilágkupa-sorozat részeként.

Kiss Ádám

A besenyszögi Donkesz Team versenyzői közül az U18-as, 60 kg-os kategóriában Botta-Dukát Bettina jobb kéz arany-, míg ballal ezüstérmet szerzett a XX. Judgement Day-en a fóti Phoenix csarnokban.

XX. Judgement Day
Botta-Dukát Gábor ismét a dobogó tetejére állhatott, ezúttal a XX. Judgement Day-en nyert aranyéremet
Fotó: Feil Balázs

Az U18-as, 75 kg-os fiúk között Donkó Patrik lett az első jobb kézzel, a felnőtt férfi 65 kg-os kategóriában pedig bal kézzel ezüst-, jobbal aranyérmet hozott haza.

Botta-Dukát Gábor az U23-as, +90 kg-os kategóriában bal kézzel lett első.

A Megtorló Karok SE versenyzői közül Kővári Korinna az U18-as, 55 kg-os kategóriában lett aranyérmes. A felnőtt női 70 kg-os kategóriában pedig Kőváriné Ivánfi Brigitta végzett az élen, aki első magyarként kapott meghívást szupermeccsre, november 2-án az East vs. West 15. fordulóján vesz részt Isztambulban.

Ellenfele a tizenháromszoros világbajnok Irina Gladkaya lesz, akivel pályafutása során először mérkőzik meg. Kővári Korinna pedig a február 8-án esedékes szupermeccsre kapott meghívást Madridba, ahol a spanyol Vera Marcoval jobb kézzel nyomnak majd.

A Judgement Day felnőtt kategóriáinak első helyezettjei automatikusan kvalifikálták magukat a jövő évi East vs. West mezőnyversenyére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában