Strandolás

2 órája

Már csak néhány napot kell várni a tiszaföldvári strand újranyitására

Fertőtlenítés, javítás, tisztasági meszelés. A tiszaföldvári strand újranyitása előtt a következő héten elvégzik a szokásos karbantartási munkálatokat. A főszezon után a téli nyitvatartásra állnak át.

Pakainé Pusztai Nóra

A főszezon után néhány hetes leállást tartanak, a szokásos karbantartási munkálatokat végzik el a tiszaföldvári strand újranyitása előtt. Minden medencét fertőtlenítenek.

tiszaföldvári strand újranyitása
Az úszómedencét télen nem töltik fel, de a tiszaföldvári strand újranyitása után a termálvízben lubickolhatnak a látogatók
Forrás: Tiszaföldvári Strandfürdő és Panzió Facebook-oldala

– Átvizsgáljuk a medencék állapotát, szükséges javításokat elvégezzük, ezek főként a burkolt medencék és lábmosók csempézetének és fugájának javítása, a burkolat nélküli beton medencék lábmosók és zuhanyzók tisztasági meszelése – sorolta Béki József, a Tiszaföldvári Városüzemeltető Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A tiszaföldvári strand újranyitása előtt körbepalánkozzák a medencéket

A gépészeti berendezéseket felülvizsgálják és javítják.

– Olyan munkálatok elvégzése zajlik még, melyeket az üzemelés miatt nem tudtunk megjavítani, például most van 3 helyen is egy-egy kisebb csőtörésünk, de a javításhoz le kell zárnunk a bejövő termálvízvezetéket – emelte ki.

A javítások után a medencéket körbepalánkozzák, hogy szélvédett környezetbe tudjanak fürödni a vendégek. 

– Várhatóan október 11-én, pénteken nyitjuk a strand kapuját, és hétvégenként fogunk üzemelni, péntektől vasárnapig – fogalmazott.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában