Ladbarúgás

2024.09.09. 16:26

Fehérvárra igazolt az abonyi Nagy Gergely

Görögországból igazolt a Fehérvár FC-hez az abonyi születésű Nagy Gergely, aki az angol másodosztályban szereplő Blackburn Roversszel szerződést kötött Tóth Balázs helyettesítésére érkezett a vármegyeszékhelyre.

Kiss Ádám

Szabadon igazolható játékosként érkezett az NB I.-es Fehérvár FC csapatához a harmincéves hálóőr Nagy Gergely, aki pályafutása során 155 alkalommal állt a kapuban elsőosztályú mérkőzésen, ez előző szezonban pedig Görögországban légióskodott, a PAS Lamia és a PAS Giannina csapataiban védett.

Nagy Gergely, labdarúgás
Az abonyi Nagy Gergely Fehérvárra igazolt
Forrás: fehervarfc.hu

A fehervarfc.hu információ szerint Nagy Gergely az abonyi évek után a győri Fehér Miklós Labdarúgó Akadémiára került, ahol végigjárta a korosztályos csapatokat. Az NB I-ben épp a 18. születésnapján debütált, a következő elsőosztályú mérkőzésére viszont több, mint 1 évet kellett várnia. A 2014-ben Dunaújvárosba igazolt, ahol ő lett az első számú hálóőr. Ezt követően a Vasasnál töltött három évet és bronzéremig jutott az angyalföldiekkel, Pakson pedig három évet játszott, beiktatva egy másfél éves görög kitérőt. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában