Kosárlabda

2024.09.05. 16:15

Győzelemmel zárta első tesztmeccsét a Jászberényi KSE

Első edzőmeccsét játszotta szerdán az NB I/B Piros csoportjában érdekelt Jászberényi KSE. A hazai pályán játszó kék-fehérek ellenfele a Zöld csoportban szereplő Százhalombattai KSE együttese volt a Belvárosi Játékcsarnokban.

Varga Csaba

 A Jászberényi KSE csapatánál még nem szerepelt régi-új játékos, az amerikai, James Kinney aki a napokban csatlakozik társaihoz.

Jászberényi KSE, kosárlabda
Könnyed sikert aratott a fehér mezes Jászberényi KSE a Százhalombatta ellen
Fotó: Pesti József

Jászberényi KSE–Százhalombattai KSE 76–61 (25–15, 17–23, 8–10, 26–13) 

JKSE: Lewis 9/3, Dékány 5/3, Boka-Magó 14/6, Oroszi 14/6, Zsók 6. Csere: Pintér D. 10/3, Csomós 7/3, Német Á. 8, Szálkai 3, Tóth V., Sárközy. Edző: Puskás Artúr.

Bekezdtek Oroszi Bencéék, akiknek az első hat dobásuk célba ért, mivel a folytatás is az övék volt, tízpontos előny építettek fel. A második negyedben visszaesett a hazaiak játéka, a vendégek pedig felzárkóztak négy pont távolságra, 42–38. A térfélcsere után mindkét csapat futott és dobott, az utóbbit azonban sok hibával tették, így kevés pont esett. A záró felvonásban összekapta magát a JKSE, jó védekezésből kiindulva, pontos támadásbefejezésekkel állva hagyták ellenfelüket. A jászberényiek péntek 18.30-tól az ugyancsak Piros csoportos Vasas Akadémiát fogadják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában