Kosárlabda

2024.08.23. 19:45

Nyílt edzésen és tesztmeccsen mutatkozik be az NHSZ-Szolnoki Olajbányász

Közel három hete kezdte meg a felkészülést a következő szezonra az NHSZ-Szolnoki Olajbányász csapata. Szombaton pedig már a nagyközönség elé lépnek az elmúlt évadban Magyar Kupa-győztes és bajnoki ezüstérmes piros-feketék. A klub ugyanis egész napos programkavalkáddal kedveskedik a szurkolóknak.

Varga Csaba

A kezdés 10 órakor lesz a Tiszaligeti Sportcsarnokban, ahol nyílt edzésre várja a drukkereket az NHSZ-Szolnoki Olajbányász csapata.

NHSZ-Szolnoki Olajbányász
Családi napon várja a szurkolókat az NHSZ-Szolnoki Olajbányász csapata
Fotó: Nagy Balázs

Az elmúlt idény gárdájából Pallai Tamás, Rudner Gábor, Lukács Norbert, Szugyiczki Máté, Horváth Ákos, Abraham Arabo, Sztrahinja Jovanovics, míg az új szerzemények közül Krnjajszki Borisz, Peringer Balázs, Bojan Szubotics, Fardaws Aimaq és Jalen Jackson is szerelést ölt majd a tréningen, amit természetesen Oliver Vidin vezetőedző és szakmai stábja fog irányítani. A program szerint 11.30-tól pedig szurkolói ankétot tartanak az Olaj-klubban, ahol klub vezetőivel és a játékosokkal találkozhatnak és beszélgetnek a szurkolók.

Este hat órától pedig már felkészülési meccsen lépnek pályára a szolnoki kosarasok, vetélytársuk a Kecskeméti TE legénysége lesz. Érdekesség, hogy a felek a szeptember 28-i bajnoki rajton is összemérik erejüket a Tiszaligetben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában