Labdarúgás

2024.06.30. 14:00

Első mérkőzésén beleszaladt a késbe a Karcagi SE

Rosszul sült el az első felkészülési mérkőzése a Karcagi SE csapatának, a Fradi második együttesének fiataljai alaposan elpáholták a nagykunságiakat.

Jegesi László

Hat edzőmérkőzést tervezett be Varga Attila edző a bajnokság előtt, amelyből az első ötöt idegenben játszik majd le a Karcagi SE. A Fradi II. után sorrendben a Mezőkövesd, a Tiszaföldvár, a Martfű és a DVSC II. következnek, majd a Gyulát már hazai környezetben, gyakorlatilag pályaavató mérkőzésen fogadják megújult stadionjukban a nagykunságiak a rákövetkező héten startoló NB III-as bajnokság előtt.

Illusztráció
Fotó: Shutterstock

FTC II.–Karcagi SE 6–2

Az első mérkőzés azonban a Ferencváros második csapatának otthonában szombaton nem úgy sikerült, ahogy szerették volna. A jelentősen átalakult keret pályán lévő tagjai a meccs elején még viszonylag jól tartották magukat, sokáig 2–2 volt az eredmény. Később lehetőséget kaptak a próbajátékon lévő fiatalok, akik viszont nem tudtak bizonyítani. A klub a találkozót követően el is köszönt tőlük, úgy vélték, hogy a jövőben ők nem lesznek képesek a csapat segítségére lenni.

– Jelenleg tizenegyen vagyunk, ami ijesztően kevés – jelezte Varga Attila edző a lefújást követően – főleg annak tudatában, hogy szerdán ismét pályára lépünk. Az osztályhoz mérten minőségi játékosokra van szükségünk, mert jelenleg nem nézünk ki jól.

A sok távozó mellett eddig csak Bernáth Ákost Tiszafüredről (ő négy év után tér vissza), Szabó Kornélt Putnokról, Szakács Leventét a DVSC II.-től és a rutinos támadót, Talpalló Norbertet, a megszűnt Körösladányból sikerült leigazolni a klubnak, de természetesen dolgoznak a csapat további megerősítésén is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában