Kocsma Quiz Night

2024.08.10. 17:30

Furfangos kérdésekre keresik a választ a Varsány Közösségi Házban

Nagy népszerűségnek örvend a Varsány Közösségi Ház által szervezett kocsmakvíz. A következő alkalmat augusztus 16-án este hét órától tartják.

Pakainé Pusztai Nóra

Kérdések és válaszok záporoznak egy-egy kocsmakvíz alkalmával a Varsányi Közösségi Házban. A rákóczifalvaiak szívesen mérik össze tudásukat.

kocsmakvíz
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

– Nem az első alkalom, hogy ilyen kvízestét szervezünk, de úgy tűnik nagyon bevált. Volt olyan, hogy Szolnokról is érkezett csapat, de alapvetően helyiek jelentkeznek. Nagy öröm, hogy olyanok is, akik más programjainkon kevésbé aktívak – foglalta össze Császiné Csáti Réka, a közösségi ház vezetője.

Augusztus 16-án este ismét a kérdések közé csapnak a résztvevők. A tapasztalatok szerint a legjobban a 3-5 tagú csapatok működnek. Az ennél nagyobb létszám esetén valaki már egy kicsit kiszorul a közös fejtörésből. Az esthez kiskamasz kortól már lehet csatlakozni. 

– A mi kocsmakvízünk persze kicsit más, hiszen batyus jellegű. Ez azt jelenti, hogy mi adjuk a kvízt, a játékosok pedig hozzátok magatokkal az enni- és innivalót. A játék két részből áll, a két félidő között van egy kis szusszanásnyi szünet. Rendkívül változatos témakörökből merítenek a kérdések, sok-sok csavarral és furfanggal. A nevetés garantált! – fejtette ki. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!