Elismerés

2024.09.07. 17:30

Figyelmes, precíz és megbízható Rákóczifalva kitüntetett szociális gondozója

A Szolnoki Kistérség Többcélú Társulás elismeréseit adták át a napokban a Vízpart körúti idősek otthonában. Oklevelet vehetett át Szabó Erika, a társulás Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltató Központ Rákóczifalva telephelyének szociális gondozó és ápolója.

Pakainé Pusztai Nóra

A szolnoki Vízpart körúti idősek otthonában tartott kistérségi napon elismeréseket adtak át, az egyik ilyen oklevelet Szabó Erika szociális gondozó és ápoló vehette át. 

Szabó Erika
Szabó Erika, a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltató Központ Rákóczifalva telephelyének szociális gondozó és ápolója a kistérségi napon vehetett át oklevelet Fülöp Attila államtitkártól
Fotó: Nagy Balázs

A díjazottról az ünnepségen elhangzott, hogy Szabó Erika 2011. szeptember 1. óta lát el gondozónői feladatokat Rákóczifalván a Házi Segítségnyújtó Szolgálatnál. Az idős, beteg emberek segítése iránti tenni akarás, valamint a személyes fejlődésre való vágy eredményeként 2018-ban megszerezte a szociális gondozó és ápoló szakképesítést. 

– Munkatársaival való kapcsolata mindig példaértékű, segítőkész, alkalmazkodó, helyettesítésre, plusz feladatok elvégzésére önként vállalkozik. Munkatársai szeretik és tisztelik nagy munkabírása, és kompromisszumkészsége miatt – fogalmaztak. Mint megtudtuk, Erika a váratlan krízishelyzetekben mindig higgadt marad, törekszik a lehető legjobb megoldást megtalálni, problémamegoldó képességére az önállóság és hatékonyság jellemző. Szívesen segíti az új kollégák beilleszkedését, betanítását. 

Hozzátették: a rábízott ellátottak szeretik, ragaszkodnak hozzá, mert figyelmes, precíz és megbízható. Jó kapcsolatot tart fent a hozzátartozókkal is. 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában