Esemény

2 órája

Hála napi díjakat osztott a szolnoki Vakok és Gyengénlátók Egyesülete

Az első, hagyományteremtő céllal rendezett eseményen öt kategóriában köszönték meg a támogatók munkáját.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun Szolnok Megyei Egyesülete pénteken tartotta első hálanapi rendezvényét, a szolnoki városháza Hubay Ferenc dísztermében. Öt kategóriában osztottak okleveleket, amelyek mellé a hála napjához kötődő kézműves virágot és ajándékot is kaptak a díjazottak.

Az első hála napi eseményen (balról jobbra) Bischof Zsolt, Businé Dobos Márta, dr. Nagyné Varga Ilona, Szarvák Aranka és Molnár Lajos Milán vehettek át díjakat
Fotó: Kardos Krisztián / Forrás: Beküldött fotó

Mély jelentéssel bírnak a hála napi díjak

– Hivatal kategóriában Szolnok Megyei Jogú Város önkormányzatának Család és Egészségügyi Osztálya kapott elismerést, amelyet Szarvák Aranka civil referens vett át – mondta Pesti Zoltánné. Cégként a Béres Gyógyszergyár Zrt.-t díjazták, dr. Bischof Zsolt igazgató vette át az ajándékokat. A civil szervezet kategóriában az Esély Szociális Közalapítványt jutalmazták, dr. Nagyné Varga Ilona igazgató képviselte a közalapítványt.

– Businé Dobos Márta magánszemély kategóriában kapta az elismerést. A közintézményünk pedig az Aba-Novák Agóra Kulturális központ lett, amelyet Molnár Lajos Milán ügyvezető igazgató képviselt – mondta Pesti Zoltánné. Hozzátette, ezt a díjat dr. Baranyi Imrénével, a vakok és gyengénlátók vármegyei egyesületének előző elnökével közösen adták át.

A díjazottak elismerő oklevelet valamint egy krepp papírból készült kék hortenziát kaptak. A virág a hála szimbóluma, az egyesület egyik tagja készítette. Emellett egy gyönyörű, maró eljárással díszített fadobozzal valamint egy kerámia tejőrrel ajándékozták meg a támogatókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában