Életút

2024.09.02. 12:13

Hajdu Dorina helikopterpilótaként hódította meg az eget, csodás élményekről mesélt a szolnoki találkozón

A hadnagynő kolléganőnk, Kocsis-Szabó Lilla Laura társaságában kapott meghívást egy beszélgetésre a pilótanő életútjáról.

Szoljon.hu

Csillogó szemekkel, érdeklődve hallgatták a gyerekek a beszélgetést, a beszámolót Hajdu Dorina hadnagy izgalmas életútjáról a szolnoki KultúrPincében. Beszélgetőtársa, Kocsis-Szabó Lilla Laura újságíró a kezdetekben kérdésekkel segítette a beszélgetés útját. 

Hajdu Dorina, helikopter pilóta,
Hajdu Dorina hadnagy helikopterpilóta (balra) mesélt izgalmas foglalkozásáról az Ádám Jenő Zeneiskola táborozóinak. A gyerekek érdeklődve figyeltek és sokat kérdeztek, igazán interaktívvá vált a beszélgetés
 Fotó: Mészáros János

A közönség azonban hamarosan átvette a szót, ejtőernyős ugrásról, repülésről, a pilótaképzésről, de még a helikopter fizikájáról, felépítéséről is sokat kérdeztek a fiatalok. Akadtak olyanok is, akiknek a kérdései mély ismeretekről árulkodtak a témát illetően.

 A közel egy órás esemény valóban interaktívra sikerült, Hajdu Dorina hadnagy készséggel és közérthetően mesélt nem mindennapi hivatásáról.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában