Apáról Fiúra

2 órája

Debrecenben öregbítette a város hírnevét a törökszentmiklósi egyesület gyertyakészítő csapata

Ismereteket adtak át, és új tudással is gyarapodtak a törökszentmiklósi Apáról Fiúra Népművészeti és Kézműves Egyesület tagjai, akik a napokban vettek részt a Regionális Mézeskalácsosok és Gyertyakészítők találkozóján Debrecenben.

Molnár-Révész Erika

A Debreceni Regionális Mézeskalácsosok és Gyertyakészítők találkozóján vettek részt a napokban a törökszentmiklósi Apáról Fiúra Népművészeti és Kézműves Egyesület tagjai. 

A törökszentmiklósi Apáról Fiúra Népművészeti és Kézműves Egyesület tagjai a Debreceni Regionális Mézeskalácsosok és Gyertyakészítők találkozóján
Forrás: Apáról Fiúra NK Egyesület Facebook-oldala

– A rendezvényre mint gyertyakészítő árusok érkeztünk, de tájékoztatást adtunk gyertyakészítési kutatásunkról. Jó volt találkozni régi kézműves barátainkkal, mestereinkkel. A rendezvény arra is lehetőséget adott, hogy ismereteinket bővítsük, és nemsokára Törökszentmiklóson is vendégül láthassuk a Debrecen és Hajdú-Bihari Népművészeti Egyesület tagjait – tájékoztatott az eseményről Molnár Anett, az egyesület vezetője. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában