Elismerés

2024.09.07. 17:00

Munkáját a legjobb tudása szerint végzi Koncz Zsuzsanna

A Szolnoki Kistérség Többcélú Társulás elismeréseit adták át a napokban a Vízpart körúti idősek otthonában. Oklevelet vehetett át Koncz Zsuzsanna, a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Zagyva menti Integrált Központ gondozója.

Pakainé Pusztai Nóra

A szolnoki Vízpart körúti idősek otthonában tartott kistérségi napon elismeréseket adtak át, az egyik ilyen oklevelet Koncz Zsuzsanna, a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Zagyva menti Integrált Központ gondozója vehette át. 

elismerés
Koncz Zsuzsanna, a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Zagyva menti Integrált Központ gondozója a kistérségi napon vehetett át oklevelet Szalay Ferenc polgármestertől és Fülöp Attila államtitkártól
Fotó: Nagy Balázs

A méltatásban elhangzott: Koncz Zsuzsanna 2014 évben kezdett közfoglalkoztatottként dolgozni az intézmény zagyvarékasi telephelyén. Munkája során mindig szeretettel fordult az idősek felé, úgy érezte ez lehet az ő igazi hivatása. A gondozói munkához szükséges képzettség megszerzése érdekében munka mellett tanult, és 2016-ban szociális gondozó-ápoló szakképesítést szerzett. Ezt követően jelentkezett az Intézmény 2. számú telephelyére házi segítségnyújtásban gondozónak. 

– Munkáját nagy alázattal, lelkiismeretesen és a legjobb tudása szerint végzi. A rábízott ellátottak kedvessége, figyelmessége miatt hamar a bizalmunkba fogadják, ragaszkodnak hozzá. A lelkiismeretes és hozzáértő gondozáson, ápoláson túl sokkal többet nyújt az időseknek: figyelmet, tiszteletet, szeretetet, empátiát. Folyamatosan arra törekszik, hogy az idősek mindennapjait minél komfortosabbá, biztonságosabbá tegye – fogalmaztak róla. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában