Hétvégi program

2024.08.07. 12:30

Jubileumi fesztiválra várják a zagyvarékasiakat a Kisszögben

Nagyszabású rendezvényre készülnek a zagyvarékasiak. E hétvégén tartják meg a X. Rékas Fesztivál.

Rimóczi Ágnes

Jubilálnak Zagyvarékason. E hétvégén rendezik meg a X. Rékas Fesztivált. 

X. Rékas Fesztivál
Fotó: Gettyimages.com / Forrás:  Illusztráció

Az események augusztus 9-én, pénteken kezdődnek, este hat órától egy szabadtéri, egyfelvonásos színházi előadásra várják az érdeklődőket a Kisszögben. Másnap, augusztus 10-én korán ébrednek a fesztiválozók. Hét órától veszi kezdetét a horgászverseny, valamint szintén hét órától „izzítják fakanalaikat" a főzőverseny résztvevői. A csapatok szabadon választott, Rékas és térsége jellegzetes ízvilágú ételek elkészítésével versenyezhetnek. A legjobb, legízletesebb ételeket természetesen díjazzák majd.

Kilenc órától kispályás labdarúgó torna kezdődik, valamint a helyi Holdfény mazsorett csoport jóvoltából mazsorett felvonulás indul a művelődési ház elől. A nap további részében zenés, táncos-, életmentő csoport- és motoros bemutatókat láthat a közönség. Játszóház, légvár, arcfestés, csillámtetoválás és kézműves foglalkozások várják a gyerekeket. Lesznek koncertek, este háromnegyed tízkor pedig tűzijáték szórakoztatja a vendégeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában