Útinform

2024.08.27. 07:30

A 4-es főút több részén is dolgoznak a szakemberek a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a kedden érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton,

  • Cegléden, a Széchenyi úton, a Jászberényi út és a Kossuth Ferenc utca kereszteződésénél aszfaltoznak. A 70-es kilométernél a fél útpályát lezárták, napközben jelzőőrök irányítják a forgalmat.
  • Szolnok déli határában, a 99-es kilométernél levő Szent István Tisza hídon a dilatációs szerkezetet cserélik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat.
  • Kisújszállás elkerülő szakaszán, a 142-es és 144-es kilométernél hídépítés és közműbekötés miatt a fél útpályát lezárták.
útinform
Illusztráció
Forrás: Útinform.hu

Kompközlekedés:

A Tisza középső szakaszán, Tiszaroff és Tiszasüly között a komp továbbra sem közlekedik az alacsony vízállás miatt. A Tisza alsó szakaszán a Csongrád és Csépa közötti pontonhidat ma reggel elbontották. A javítási, felújítási munkák idején az átkelést 6 és 19:30 között komp biztosítja.

Kamionstop

A kamiontilalom ezen a hétvégén augusztus 31-én szombaton 15 órától, szeptember 1-jén vasárnap 22 óráig lesz érvényben.

A külföldről hazatérő nehéz tehergépjárművek az államhatártól a magyarországi telephelyig vagy az első lerakóhelyig „elgurulhatnak” júliusban és augusztusban a kamionstop ideje alatt is, azonban nem vehetik igénybe a kormányrendelet 3. mellékletében felsorolt útszakaszokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában