Döntőre várva

2024.08.31. 12:07

Izgatottan készül a Tündérszépek döntőjére Türmer Zsófi

Közeleg a nagy nap. Türmer Zsófia képviseli Jász-Nagykun-szolnok vármegyét a Tündérszépek szépségverseny közelgő döntőjében. A fiatal törökszentmiklósi lány az érettségi után az egyetemi éveire készül, az ELTE kommunikáció- és médiatudomány szakára iratkozhatott be.

Pakainé Pusztai Nóra

Saját fotókkal jelentkezett az Új Néplap és a Szoljon.hu által meghirdetett Tündérszépek szépségversenyre a törökszentmiklósi Türmer Zsófia még tavasszal. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a fiatal lány képviselheti Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét az országos döntőben. Zsófinak mozgalmasan telt a nyár, egy felkészítő napon is részt vett. Vármegyénk szépsége közel két éve modellkedik, de kiskora óta érdekli a szépségipar, a ruhák, az ékszerek és a cipők világa. Ez adta az alapját annak is, hogy jelentkezett felhívásunkra.

Tündérszépek szépségverseny
A törökszentmiklósi Türmer Zsófi már alig várja a Tündérszépek szépségverseny döntőjét
Forrás: Beküldött fotó

– Igazából nem is én találkoztam a hirdetéssel, hanem a nagymamám, ő mutatta meg az Új Néplap egyik cikkét – kezdte mesélni a kalandos körülményeket. 

Mivel májusban érettségizett, áprilisban még nem jelentkezett, hiszen akkor még a tanulás volt a legfontosabb. Aztán látta, hogy meghosszabbították a határidőt egészen május 12-ig és mivel addigra lezárult az írásbeli vizsgák időszaka, gondolta, eljött az ideje, hogy szerencsét próbáljon. Saját fotókkal jelentkezett, június elején a zsűri döntése alapján beválogatták a döntősök mezőnyébe.

– Elmondani sem lehet, hogy mennyire boldog voltam, nagyon örültem, amikor meghallottam a hírt és megtisztelőnek tartom, hogy képviselhetem vármegyénket az országos döntőben. Jó érzéssel tölt el, hogy Törökszentmiklósról, egy kisebb városból sikerült bekerülni – emelte ki.

Fotók, videók készültek a Tündérszépek szépségverseny döntőseiről

Nyáron már egy felkészítő napon is részt vett Budapesten. 

– Akikkel ott találkoztam lányok, mind nagyon kedvesek voltak, akadt akivel rögtön egy húron voltunk, már-már barátságok kötődtek. Úgy gondolom, hogy akik bekerültek, mindenki nagyon szép. A stáb is rendes volt és segítőkész, abszolút csak pozitívan tudok nyilatkozni – foglalt össze élményét.

Zsófinak nem volt újdonság, hogy a kamera előtt szerepelt, viszont újabb tapasztalatokat szerzett.

– Délelőtt érkeztem a megadott helyszínre, ahol fodrászok, sminkesek vártak minket. Mindenkiről készültek fotók és videó. Az én kedvenc kérdésem például az volt, hogy mit vinnék magammal egy lakatlan szigetre – mesélt a forgatásról. 

Törökszentmiklósi lány képviseli Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét a Tündérszépek szépségverseny döntőjén
Forrás: Beküldött fotó

A közeljövőben induló újabb közönségszavazáshoz is elkészültek a fotók, melyeket hamarosan mi is közzé teszünk. Közben a szeptemberi döntő is közeleg.

– Biztos mindenki szeretne első lenni, természetesen én is, de még fontosabb, hogy ez az egész egy nagyon jó emlék és tapasztalat legyen. Örülök az új kapcsolatoknak, a zsűriben is olyan szakemberek ülnek, akikkel szívesen dolgoznék a jövőben – tekintett bizakodva előre. 

Zsófi a napokban megkezdi az egyetemet

A sok tanulás után, nyáron a kikapcsolódásé volt a főszerep.

– Nagyon vártam, hogy vége legyen a júniusnak. Az elmúlt hónapokban utaztunk a barátokkal, a családdal töltöttem rengeteg időt. Ha egy szóval kellene leírnom, akkor a feltöltődés illik ide igazán – mesélte a nyárról Türmer Zsófi, a Tündérszépek szépségverseny Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei döntőse.

Az utolsó hetekben már az egyetemre készül, felvették ugyanis az ELTE kommunikáció-, és médiatudomány szakára.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában