Programkavalkád

2024.08.17. 18:00

Fergeteges családi és retro napra készülnek Jászalsószentgyörgyön

Kalap Jakab és Zoltán Erika is fellép a rendezvényen. A családi és retro nap augusztus 19-én, hétfőn a Vadasparkban várja a látogatókat.

Illés Anita

Augusztus 19-én reggel nyolc órakor csülökfőző versennyel indul a programsorozat. A mulatós zenéről 10 órától 14 óráig Loky gondoskodik. A gyerekeket is rengeteg élmény várja az idei családi és retro napon Jászalsószentgyörgyön. 

retro nap
Zoltán Erika koncertje is színesíti a jászalsószentgyörgyi családi és retro napot. A népszerű énekesnő a közelmúltban Jászboldogházán is fellépett
Fotó: Pesti József

Kalap Jakab vidám gyerekműsorral lepi meg a családi és retro nap közönségét 

A nap folyamán a gyerekeket ugrálóvár, íjászat, arcfestés, csillámtetoválás, Eurobungee várja, de lehetőség lesz csónakázásra és lovaglásra is. 16 órakor a Dalma Dance Tánciskola tanulói mutatkoznak be, 16.30-kor a Kalap Jakab nevű formáció szórakoztatja a gyerekeket, majd a helyi iskola citerazenekara és néptáncosai, valamint az amatőr kórus lép fel. 18.30-tól a Retro Zóna együttes várja a bulizni vágyókat, majd 20 órakor Zoltán Erika ad koncertet.

A program 21 órakor tűzijátékkal folytatódik, amit retro és kortárs disco követ. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában