Fejlesztés

2024.08.02. 09:00

Folytatódik az útfelújítás Mezőtúron, jelenleg a Kürt utcában zajlik a munka

Összesen hat utcát újítanak fel idén 250 millió forintos pályázati forrásból Mezőtúron. Jelenleg a Kürt utcában zajlanak a szegélyezési munkálatok, az aszfaltozásra várhatóan augusztus közepén kerül sor.

Molnár-Révész Erika

Javában zajlik az útfelújítás Mezőtúron, jelenleg a Kürt utcában dolgoznak a szakemberek. Az önkormányzat mintegy 250 millió forintos pályázati forrásból hat utca rendbetételét célozta meg idén, melyből eddig a Laktanya, a Homoki Nagy István és a Rozmaring utca felújítása valósult meg.

Kürt utca felújítása
A Kürt utcában zajló munkálatokat Patkós Éva alpolgármester mutatta meg hírportálunknak
Fotó: Mészáros János

Épül a szegély a Kürt utcában, hamarosan aszfaltozzák

– A Kürt utcában jelenleg a szegélyezési munkálatok zajlanak, a csatornafedelek szintbe hozása után pedig várhatóan augusztus közepén kezdődnek az aszfaltozási munkálatok, melyet terveink szerint a Bástya és a Bólyai János utca felújítása követ majd – tájékoztatott Szűcs Dániel, a város polgármestere.

Biztonságos gyalogosátkelőket is kialakítanak

Hozzátette, emellett a biztonságos közlekedés javítása érdekében négy új gyalogos-átkelőhelyet jelölnek ki, valamint több, már meglévő átkelőhöz figyelemfelhívó, villogó táblát telepítenek

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában