Elismerés

2024.08.29. 12:30

Negyven esztendeje dolgozik a martfűi hivatalban Körmendi Andrásné

Közszolgálatáért díjat adományoztak Körmendi Andrásnénak, a Martfűi Polgármesteri Hivatal köztisztviselőjének az állami ünnepen. A tiszazugi önkormányzat hagyománya, hogy augusztus 20-án ismerik el a városért, az ott élő és dolgozó emberekért tevékenykedőket. A díjat dr. Papp Antal polgármester adta át.

Pakainé Pusztai Nóra

Minden évben augusztus 20-án tartanak városi ünnepséget Martfűn, idén sem volt ez másként. Az önkormányzati elismerő díjakat dr. Papp Antal polgármester a művelődési központban tartott rendezvényen adta át. A város honlapján úgy fogalmaztak, idén közszolgálatért díjat adományoztak Körmendi Andrásnénak, a Martfűi Polgármesteri Hivatal Köztisztviselőjének.

Körmendi Andrásné
Körmendi Andrásné a Martfűi Polgármesteri Hivatal Köztisztviselője vette át az elismerést

A méltatásban elhangzott: Körmendi Andrásné immár negyven esztendeje dolgozik köztisztviselőként a Martfűi Polgármesteri Hivatalban. A hosszú évtizedek alatt a hivatal több munkaterületét is volt módja kipróbálni, ahol igyekezetével és nagy munkabírásával mindig helytállt, és nagyfokú empátiával nyújtott segítséget az ügyfeleknek és kollégáknak egyaránt. 

– Megbízhatósága és felelősségteljes munkája alapján lett több, mint tíz éve a polgármester és a jegyző közvetlen, első számú munkatársa, segítője, akik mindenben számíthattak rá – fogalmaztak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában