Dr. Beke Gabriella

2024.08.22. 08:30

Elhivatott és felkészült vezetőként jellemezték a vármegye tisztifőorvosát

Számos kiváló szakember vehetett át elismerést a vármegyeházán tartott pénteki ünnepségen. Hírportálunkon sorra bemutatjuk őket. Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Védelméért Emlékplaketteket adtak át dr. Beke Gabriellának, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye tisztifőorvosának.

Pakainé Pusztai Nóra

A pénteki ünnepség eltért a hagyományoktól abban, hogy olyan díjakat is átadtak, amelyeket nem ilyenkor szoktak. Az ünnep rangja és méltósága ugyanakkor alátámasztja, hogy a Jászkunságért elnöki elismerő oklevelet és a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Védelméért Emlékplaketteket nyújtsanak át az arra érdemes személyeknek. Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Védelméért Emlékplakett elismerésben részesült dr. Beke Gabriella, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye tisztifőorvosa, aki elhivatott és felkészült vezetőként,  orvosként végzett kiemelkedő munkájával jelentősen hozzájárul a vármegye közegészségügyi helyzetének javításához. 

emlékplakett
Dr. Beke Gabriella, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye tisztifőorvosa vehette át a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Védelméért Emlékplakettet
Fotó: Mészáros János

Az elismerést dr. Berkó Attila főispán, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal vezetője, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Területi Védelmi Bizottság elnöke adta át.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában