Kitüntetés

2024.08.25. 19:00

Törökszentmiklósi szakemberek kiváló munkáját díjazta a vármegye

A közigazgatás, az oktatás és a pedagógia területén is kiváló munkát végeztek a törökszentmiklósiak. Az államalapítás ünnepéhez kapcsolódóan a napokban díjazták a szakembereket a vármegyeházán.

Molnár-Révész Erika

Az augusztus 20-i Szent István napi állami ünnephez kapcsolódóan, a napokban díjazta a munkájukban kiemelkedő eredményeket elérőket a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Önkormányzat. A rangos kitüntetésekkel több törökszentmiklósi szakember munkáját is elismerte a vármegye. 

díjazták
Kovács László önkormányzati képviselő és volt alpolgármester 34 éves közigazgatási munkáját is díjazták az ünnepségen
Fotó: Mészáros János

A közigazgatási, egészségügyi, és pedagógiai munkát is díjazták

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Önkormányzati- és Közigazgatási Díjban részesült Kovács László önkormányzati képviselő, aki korábban egy cikluson keresztül volt Törökszentmiklós alpolgármestere. A városban egyedüliként, a rendszerváltás óta, vagyis 34 éve képviseli a helyiek érdekeit a képviselő-testületben.
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Egészségügyi Díját Gulácsiné Molnár Etelka a Magyar Vöröskereszt JNSZ Vármegyei Véradó Szervezetének koordinátora és törökszentmiklósi területi munkatársa kapta. A Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola nevelőtestületének munkáját pedig Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Pedagógiai Díjjal ismerték el. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában