Bemutató

2024.08.11. 11:24

Autóba szorult gyermeket mentettek az életjelesek Zagyvarékason – galériával

Egy autóba szorult gyermeket szabadított ki szombaton a zagyvarékasi Életjel Mentőcsoport. Munkájukat ezúttal nagy tapssal jutalmazták.

Rimóczi Ágnes

Súlyos közlekedési balesetnél kellett beavatkoznia a zagyvarékasi Életjel Mentőcsoportnak szombat délután. Az érintett személyautót a lánglovagoknak teljesen szét kellett vágniuk, hogy hozzáférjenek az autóba szorult gyermekhez.

autóba szorult gyermek
A mentés
Fotó: Mészáros János

A rémisztőnek hangzó eset szerencsére ezúttal csak egy szimuláció volt, de az „életjelesek" ugyanúgy tették a dolgukat, mintha komoly lenne a baj. A zagyvarékasi önkéntes tűzoltók egy látványos bemutatóval szórakoztatták a helyieket, valamint a településre érkezőket, azokat, akik részt vettek a X. Rékasi Fesztiválon. Az életmentő bemutató is része volt a fesztiváli nap változatos programjainak, az eseményen résztvevők ámulattal figyelték, milyen gyorsan, pontosan dolgoznak az Életjel Mentőcsoport tagjai.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában