Látványetetések

2024.08.28. 13:00

Színpompás fényekbe öltözik a jászberényi zoo az Állatkertek Éjszakáján

Bátorságpróba, járda csillagászat, fénycsapdás rovarbemutató, látványetetések és varázslatos fényfestés is várja a látogatókat a Jászberényi Állat- és Növénykertben. Augusztus 30-án, pénteken este lesz az Állatkertek Éjszakája, mely a gyerekek és a felnőttek körében is nagy népszerűségnek örvend.

Illés Anita

A Jászberényi Állat- és Növénykert ebben az éven is csatlakozik az Állatkertek Éjszakája országos kezdeményezéshez, melynek keretében a nagyközönség különleges élményekkel gazdagodhat. 

Állatkertek Éjszakája
Különleges élmények várják a látogatókat a jászberényi zoo-ban, ahol augusztus 30-án rendezik meg az Állatkertek Éjszakája programsorozatot 
Fotó: Archív / Pesti József

Izgalmas bemutatókat ígér az Állatkertek Éjszakája Jászberényben 

Augusztus 30-án, pénteken 19 óra és 23 óra között izgalmas állatkerti bátorságpróba, látványetetés, arcfestés, lufihajtogatás, járda csillagászat, fénycsapdás rovarbemutató, állatismereti minikiállítás, lampion-készítés, fényfestés várja a kicsiket és nagyokat. A látványetetések sora 20.30-kor az ázsiai kiskarmú vidrák etetésével kezdődik, majd 20.50-kor az ormányos medvék, 22 órától a mosómedvék, 22.20-kor a vaddisznók, 22.40-kor pedig a barna medve és a foltos hiénák táplálkozását figyelhetik meg az érdeklődők. Testközelből meg lehet tekinteni többek között a kéknyelvű szkinket, a matakót, a pusztai sast, a szivárványos boát és a szakállas agámát is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában