Beruházás

2024.07.11. 10:00

Útfelújítás: már dolgoznak a munkagépek, két utcában építenek útalapot Jászárokszálláson

A beruházás során teljes rétegrend megépítéssel készül az útalap. Az útfelújítási munkálatok várhatóan július végéig tartanak.

Illés Anita

Folytatódik az útfelújítás Jászárokszálláson. A képviselő-testület idei költségvetésében tervbe vette, hogy a megromlott állapotban lévő és szilárd burkolattal nem rendelkező belterületi utakat szakaszosan, a lakosság igényeit szem előtt tartva felújítja, új burkolattal látja el. A beruházást önerőből finanszírozzák. 

útfelújítás
A napokban indult útfelújítás két utcát érint Jászárokszálláson
Fotó: Kiss Annamarie / Forrás: Illusztráció

A Táncsics és a Nógrád utcát érinti a napokban indult útfelújítás

A „Megromlott burkolatú utcák felújítása, valamint szilárd burkolattal nem rendelkező utcák építése – 2024” című projekt keretében a napokban megkezdődtek a Táncsics utca és a Nógrád utca érintett szakaszának útalap építési munkálatai. A beruházás során teljes rétegrend megépítéssel készül el az útalap. A munkálatok tervezett befejezési dátuma július 31. – tájékoztatta a lakosságot a város honlapján Antal Péterné Szerző Ildikó. A polgármester a lakosok közreműködését és megértését kéri. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában