Dupla élvezet

2024.07.10. 15:30

Buli buli hátán: kezdődik a Tisza-tó Feszt–Tiszafüredi Halasnapok

„Brutális” zenei kínálat, felvonuló városi értékek, kutyás buli: érkezik Tiszafüred legnagyobb zenei fesztiválja, a Tisza-tó Feszt–Tiszafüredi Halasnapok.

Rózsa Róbert

Július második hétvégéjén telis-tele lesz Tiszafüred programokkal. Mint a város önkormányzata hírportálunkat tájékoztatta, a Tisza-tó Feszt–Tiszafüredi Halasnapok három napon át várja zenei fellépőkkel a látogatókat, de családi, gasztronómiai, jótékonysági és kutyás programokkal is készülnek a szervezők.

Tisza-tó Feszt–Tiszafüredi Halasnapok, fesztivál, program, felvonulás
Idén is óriási buli várható a Tisza-tó Feszt–Tiszafüredi Halasnapok rendezvényen
Fotó: Beküldött fotó

A fesztivál a Halas téren, július 11-től 13-ig tart a hazai könnyűzenei élet legkedveltebb előadóival, felvonulással, kirakodóvásárral, vidámparkkal, családi programokkal, míg a Tisza-tavi Sporthorgász az VII. Tiszai Halételek Fesztiváljával várja a látogatókat.

„Brutális” zenei kínálattal jön a Tisza-tó Feszt–Tiszafüredi Halasnapok

Mint Tóth József, a Tóth József, a Tisza-tó Feszt főszervezője elmondta, idén három napon át, két színpadon várják a látogatókat a Halas téren. A fesztivál nagyszínpadjának lineupján olyan neveket lehet olvasni többek között, mint

  • Mihályfi Luca
  • Desh
  • Dzsudló
  • Rácz Gergő
  • Halott Pénz
  • Lotfi Begi,
  • Manuel
  • Valmar
  • Beton Hofi.

A partysátorban pedig a hazai dj-k játszák a legjobb számokat egészen hajnalig.

Vásár, vidámpark, felvonulás is várja az érdeklődőket

A zenei programok mellett ingyenes kísérőprogramokkal is készülnek a Halas téren. A Kastély úti járdaszakaszon és a Kikötő körúton kirakodóvásár, vidámpark várja a látogatókat. Július 12-én, pénteken hatalmas felvonulással készültek a szervezők, ahol 27 városi szervezet vonul fel a Kovács Pál Művelődési Központtól egészen a fesztiválhelyszínig.

Július 13-án, szombaton az I. Kutyás Feszttel indul nap, ahol kutya-gazda futóverseny várja a koránkelőket, majd egész nap kutyás programokkal készülnek a szervezők a Mancsos Pancsoló tiszafüredi kutyabarát strandon. A Tisza-tavi Sporthorgász a Tisza-parti székháza előtt rendezi meg a VII. Tiszai Halételek Fesztiválját, amelyen főzőversenyen keresik a környék legfinomabb halas fogásait. A Kikötő körúton ingyenes családi programokon lehet részt venni, majd a napot 17 órakor a ManGoRise koncertje zárja.

A három napon és három éjen át tartó forgatagot egy jótékonysági motoros rendezvény zárja egy plusz napon, vasárnap. A debreceni beteg kisfiú, Ádin gyógyulásáért gyűjtenek a Halas téren, ahol többek közt csoportos Tisza-tavi csónakázás, férfi hajvágás, csontkovácsolás várja a látogatókat. A motoros programok közt felvonulás, gyorsulási verseny, motorszépségverseny és koncert is szerepel. 

A város legnagyobb összefogása

A Tisza-tó Feszt-Tiszafüredi Halasnapok városunk és a régió egyik legnagyobb hagyományra visszatekintő fesztiválja, amelynek középpontjában a helyi értékeink és a különböző helyi csoportjaink bemutatkozása áll – fogalmazott a rendezvénnyel kapcsolatban a város polgármestere. Ujvári Imre szerint Tiszafüred legnagyobb összefogása ez a rendezvény, hiszen valamennyi városi intézmény részt vesz a programok szervezésében.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában