Útinform

2024.07.24. 08:30

Kátyúzás, burkolatjavítás, útépítés: dolgoznak a munkagépek a jászkunsági utakon

Cikkünkben összeszedtük a szerdán érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton, Ceglédbercelen, az 58-as és 59-es kilométer között leállósávot építenek, emiatt a fél útpályát lezárták. Napközben jelzőőrök irányítják a járműveket. Kisújszállás elkerülő szakaszán, a 142-es és a 144-es kilométernél hídépítés és közműbekötés miatt a fél útpályát lezárták. 

utinform
Fotó: Csapó Balázs / Forrás: Illusztráció

A 31-es főúton Nagykáta és Jászberény között ma fenntartási munkákat végeznek. A munkagépek mellett irányonként váltakozva engedik tovább a járműveket. 

A 34-es főúton

  • Tiszafüred és Kunmadaras között javítják a burkolatot. Az első 16 kilométeres szakaszon számoljanak forgalomkorlátozással, lehet ez sávlezárás vagy jelzőőrös irányítás is.
  • Fegyvernek térségében kátyúznak. A 49-es és az 53-as kilométer között mozgó terelésre és a munkaterületnél félpályás lezárásra készüljenek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában