Vittorio Jano

2024.07.11. 16:30

Jótékonysági találkozó: beteg gyerekekért fognak össze az olasz autók szerelmesei Jászberényben

Különleges veterán autók gördülnek be szombaton Jászberény főterére. Immár negyedik alkalommal rendezik meg a Vittorio Jano jótékonysági találkozót.

Illés Anita

A Scuderia Ungherese Egyesület július 13-án, szombaton 10 órától immár negyedik alkalommal rendezi meg a Vittorio Jano veterán és olaszautós jótékonysági találkozót Jászberényben, a Lehel vezér téren. 

jótékonysági találkozó
Július 13-án 10 órától negyedik alkalommal rendezik meg a Vittorio Jano veterán és olasz autós jótékonysági találkozót Jászberényben
Fotó: Pesti József

A jászberényi Szent István Körúti EGYMI iskola diákjait támogatja a jótékonysági találkozó 

A rendezvényhez első alkalommal egy tuning részleg, a stanceBereny is csatlakozik. A hagyományoknak megfelelően a találkozó ebben az évben is jótékonysági célokat szolgál, a jászberényi Szent István Körúti EGYMI iskola diákjait támogatják a résztvevők – közölték a Facebookon. A rendezvény bevételét az autizmussal, down szindrómával és más súlyos szellemi és testi fogyatékossággal élő fiatalok támogatására fordítják. Hat kategóriában hirdettek autó szépségversenyt, melynek nevezési díja felajánlásként kétezer forint. Az első találkozó adományaiból az intézmény egy óvodai csoport fejlesztési játékait és berendezési tárgyait vásárolta meg. A második és harmadik évben egy-egy okos tábla beszerzése volt a cél, ami sikeresen megvalósult. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában