Óvoda és bölcsőde

2024.07.27. 09:30

Új helyre költözik a Toldi úti óvoda játszótere Rákóczifalván

A Toldi úti óvodával szembeni területet nemrég vásárolta meg az önkormányzat. Játszóteret alakítanak ki a legkisebbeknek. 

Pakainé Pusztai Nóra

Játszóteret építenek a Toldi Miklós úton, az óvodával szemben Rákóczifalván. Eddig szívességi alapon használtak egy szomszédos területet, oda helyezték a játékeszközöket, ám a régi tulajdonos eladta az ingatlant, az újjal nem sikerült megállapodni. Dr. Túróczi Imre polgármester elmondta, az önkormányzat az óvodával szemben vásárolt egy telket, amit rendbe tettek és megkezdték a játékok átköltöztetését. 

játszótér
Az új játszótéren a mászóka alatti homokot egyengették a munkások 
Fotó: Pakainé Pusztai Nóra

– A telepítést szakmai felügyelet mellett végezzük, majd miután elkészül, természetesen felülvizsgáltatjuk és engedélyeztetjük a játszóteret – emelte ki.

A mászóka már a helyére került, a homokot a napokban hordták át és egyengették el. A füvesítés még hátra van. A terület előtti járdaszakaszon viszont serényen dolgoznak, hogy minél hamarabb elkészüljön a játszótér, melyet az óvodások és bölcsődések használhatnak majd. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában