Összetartozás

2024.07.04. 10:30

A testvértelepülések irányába mutatnak a mezőtúri emlékoszlop nyilai

A szélrózsa minden irányába mutatnak a nyilak azon az emlékoszlopon, melyet a közelmúltban állítottak fel Mezőtúron. Az emlékoszlop az összetartozás jegyében készült.

Rimóczi Ágnes

Egy különleges oszlop áll a Közösségi Ház mellett Mezőtúron. A testvértelepülések emlékoszlopa az, melyet az intézmény dolgozói nagy szeretettel készítettek az elmúlt hetekben.

emlékoszlop Mezőtúron
Az összetartozást jelképezi az emlékoszlop Mezőtúron, hangsúlyozza Szűcs Dániel polgármester és Patkós Éva alpolgármester
Fotó: Szűcs Dániel Facebook-oldala

Az új, hasznos, ugyanakkor az összetartozást, a barátságot jelképező alkotással kapcsolatban a városvezető is hírt adott közösségi oldalán. – A Közösségi Ház mellett elhelyezett új, egyedi fatáblák feliratain nem csak a települések nevei olvashatók, de az is, milyen távolságra helyezkednek el Mezőtúrtól – írta bejegyzésében Szűcs Dániel, aki a város alpolgármesterével, Patkós Évával közösen egy nemzeti színű szalagot is felkötött arra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában