Lista

2024.07.15. 09:00

Elhunyt Abony legidősebb polgára, hármas karambol Ceglédnél – ezek voltak az elmúlt hét legjei

Másodpercek alatt ellopták a figyelmetlen asszony pénztárcáját egy szolnoki áruháznál, pár nappal az életmentés után felkavaró köszönőlevelet kapott a jászberényi mentőállomás – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

1. Pár nappal az életmentés után felkavaró köszönőlevelet kapott a jászberényi mentőállomás

életmentés
Köszönetet szeretnék mondani a jászberényi mentősöknek! - írta levelében a férfi
Forrás: Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala

Egy jászberényi férfi lett rosszul az otthonában, lezsibbadt a fél arca, alig lehetett érteni a beszédét és még magas vérnyomás is gyötörte. Értesítette az ügyeletet, amely esetkocsit küldött a helyszínre, a mentők megnyugtatták és bátorították a bajba jutottat, aki levélben köszönte meg az életmentést. 

2. Hármas karambol történt az M4-esen, Ceglédnél, a mentők is a helyszínre érkeztek

Car,Accident.,Two,Crashed,Passenger,Cars,Are,On,The,Road
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Két személyautó és egy kisbusz ütközött össze az M4-es autópálya Szolnok felé vezető oldalán, Cegléd térségében pénteken délután. A műszaki mentést a ceglédi hivatásos tűzoltók végezték. Az érintett útszakaszt a mentés idejére teljes szélességében lezárták.

3. Már pénteken is programözön vár minket a Jászkunságban

NB Halas Napok  (2 of 13)
A Tiszafüredi Halasnapok is szerepel hétvégi programok között, a többnapos rendezvényen számos fellépő, kirakodóvásár, vidámpark szórakoztatja a látogatókat a finom halételek mellett
Fotó: Nagy Balázs

Tiszafüredi Halasnapok, Cserke Vitéz Napok, Városházi Est – és ez csak a töredéke azoknak a rendezvényeknek, melyek hétvégén zajlottak a vármegyében. Cikkünkben a múlt pénteki programokat szedtük egy csokorba.

4. Ellopott pénztárca: csak másodpercekre nem figyelt az asszony a szolnoki áruházban

Thief,With,Women,Wallet,,Entering,Into,A,Victim's,Home,,He
Óvatlan volt a szolnoki nő, riaszthatta a rendőrséget ellopott pénztárcája ügyében
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

Egy nő szombaton bevásárolni indult az egyik szolnoki áruházba. Épp aprót vett elő a bevásárlókocsihoz, s míg azok között keresgélt, tárcáját – benne pénzzel és irataival – az üzlet párkányára tette. Az már a kasszánál derült ki, hogy óvatlan volt. Bukszáját ugyanis ott felejtette a kocsiknál, de mire visszasietett, már elvitte valaki.

5. Örök álomra hajtotta fejét Abony legidősebb polgára, némán gyászol a város

Abony legidősebb polgára, száznegyedik születésnapján maga fogadta a köszöntőit
Forrás: Facebook.com / Pető Zsolt

Bíró Béla életének százötödik évében tért örök nyugovóra. Abony legidősebb polgára teljes életet élt, kitűnő szellemi frissességnek és jó egészségnek örvendett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában