Útlezárás

2024.07.04. 13:00

Árokszállási Nyár: forgalomkorlátozásra kell számítani a város több pontján

Már pénteken délben lezárják a Jászárokszállás-Tarnaméra összekötő utat a körforgalomtól a Bajcsy utcáig. A szervezők felhívják a figyelmet arra is, hogy az Árokszállási Nyár birkafőző versenye miatt a Köztársasági téri parkolókat, főzőhelyeket szabadon kell hagyni.

Illés Anita

Az Árokszállási Nyár rendezvénysorozat főzőversenye és szórakoztató programjai miatt július 5-én, pénteken 12 órától július 7-én, vasárnap 10 óráig lezárják a Jászárokszállás-Tarnaméra összekötő utat, a városközpontban található körforgalomtól a Bajcsy-Zsilinszky utcáig – tájékoztatott a város honlapján Lóczy Péter, a Petőfi Művelődési Ház igazgatója.

Árokszállási Nyár
Az Árokszállási Nyár programsorozat keretében július 6-án, szombaton rendezik meg a Jászság legnagyobb szabású birkafőző versenyét. 
Fotó: Pesti József

Az Árokszállási Nyár birkafőző versenyét idén is város főterén rendezik meg

 A fenti lezárás idejére kérik, hogy hagyják szabadon a Köztársasági téri parkolókat, főzőhelyeket. Az elkerülő útvonal a Kossuth utcáról a Deák Ferenc utcán keresztül vezet a Rákóczi útra. Fontos információ, hogy a Móczár Andor tér 9. lakóház autóbejáróját nem tudják használni, a Lehel utca 1-5. útszakaszt szintén lezárják. A lakosok a Kisfaludy utca irányába tudnak ki és behajtani. A Katona József és a Pethes Imre utca, és a Köztársaság tér lakói a Bajcsy utca irányába közlekedhetnek. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában