Mintaprogram

2023.03.13. 12:30

Közfoglalkoztatottak termelik meg a szociális konyha alapanyagait

Mintegy 1000 négyzetméteren termesztenek friss zöldségeket a Start-mintaprogram keretében Törökszentmiklóson, ennek nagy részét az oktatási intézmények és a szociális étkeztetést kiszolgáló városi konyha használja fel.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Februártól októberig három fóliasátorban termesztenek friss zöldségeket, hagymát, retket, karalábét, paradicsomot, paprikát és uborkát a Start-mintaprogram keretében Törökszentmiklóson.

Az 1000 négyzetméteren megtermelt zöldségek nagy részét a a városi konyha használja fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában