Mintaprogram
2023.03.13. 12:30
Közfoglalkoztatottak termelik meg a szociális konyha alapanyagait
Mintegy 1000 négyzetméteren termesztenek friss zöldségeket a Start-mintaprogram keretében Törökszentmiklóson, ennek nagy részét az oktatási intézmények és a szociális étkeztetést kiszolgáló városi konyha használja fel.
Molnár-Révész Erika
Forrás: Illusztráció
Fotó: Shutterstock.com
Februártól októberig három fóliasátorban termesztenek friss zöldségeket, hagymát, retket, karalábét, paradicsomot, paprikát és uborkát a Start-mintaprogram keretében Törökszentmiklóson.
Az 1000 négyzetméteren megtermelt zöldségek nagy részét a a városi konyha használja fel.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre