Program

2023.01.15. 13:00

A családi szerepek változásáról lesz szó a jászdózsai Bababirodalom foglalkozásán

Folytatódnak a kisgyermekes családoknak szóló tartalmas programok.

Illés Anita

A könyvtárban kialakított közösségi tér ad helyet a baba-mama találkozóknak

Forrás: Beküldött fotó

Idén is változatos programokkal várja a kisgyermekes családokat a könyvtár gyermekrészlegében működő Bababirodalom. A közösségi tér a szülőknek és a piciknek is egyaránt tartalmas kikapcsolódási és találkozási lehetőséget biztosít. 

– Kéthetente új témával, meghívott vendégekkel színesítve tartjuk az ölbeli mondókás-éneklős foglalkozásokat. Ezeken igyekszünk a családi élet minden területét megbeszélni, az anyukák megoszthatják egymással a gyermekneveléssel kapcsolatos tapasztalataikat is. Ebben az évben első alkalommal január 18-án 10 órakor találkozunk, amikor vendégünk, Baginé Gavaldik Lívia pszichológus a családi szerepekben történő változásokról osztja meg gondolatait – mondta el érdeklődésünkre Baranyiné Csomor Katalin közművelődési szakember, könyvtáros. Kiemelte a kezdeményezés közösségformáló szerepét, hiszen a foglalkozásokon kívül is szívesen szerveznek különböző programokat. Legutóbb például a falukarácsonyi ünnepséget színesítették családi énekléssel, de bábelőadást is tartottak már a falunapon.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában