személyes jelenlét

2021.06.30. 17:48

Újra ülést tartott a megyei közgyűlés

Tavaly szeptember 25. után újra személyes jelenléttel zajló ülést tartott a megyei közgyűlés.

Mészáros Géza

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés

A tanácskozást megelőzően a jelenlévők felállva, egy perces csenddel emlékeztek a Térségfejlesztési és Külügyi Iroda május 29-én elhunyt vezetőjére, Lakatos Istvánra. Majd Rózsa Lajos, a Megyei Értéktár Bizottság elnöke és Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke köszönte meg a nyugdíjba vonuló Mészáros János megyei főépítésznek az értéktár bizottság titkáraként végzett több éves munkáját.

Ezután Szitár Ferenc rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitány-helyettese tartott tájékoztatást a megye tavalyi közbiztonsági helyzetéről.

Elhangzott: a Hetényi Géza kórház parancsnoki feladatait jelenleg dr. Barilla Katalin rendőr alezredes látja el; tavaly a regisztrált bűnesetek száma 7,8 százalékkal csökkent; 2020 szeptemberében a megye tizenkilenc oktatási intézményében iskolaőrök kezdték meg munkájukat és harminchárom esetben kellett intézkedniük.

A pénzügyi és területfejlesztési bizottság új tagja lett Szabó Ferenc, míg a tervezési és monitoring bizottságé, külsős tagként Barabásné Forgács Edit, valamint Tamás Zoltán.

Szeptember 25. után tartottak újra személyes jelenléttel zajló ülést
Fotó: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában