Bejelentést kaptak a rendőrök is

3 órája

Egy szemtanú is látta a támadást, a mentők egy 20 éves nőt vittek kórházba az állomásról

Aggasztó hírekről terjedt szóbeszéd. Eszerint egy fiatal nőt bántalmaztak Szolnokon, a vasútállomáson, többek szeme láttára. Az áldozat kórházba került, ezt találta a rendőrség a helyszínen.

Rózsa Róbert

Beszámolók szerint feltehetően egy nőt bántalmaztak Szolnokon, a vasútállomáson, nyilvánosan. Az esetet egy szemtanú írta le egy helyi közösségi csoportban.

nőt bántalmaztak Szolnok, vasút, vasútállomás, verés, rendőrség, mentők
Feltehetően egy fiatal nőt bántalmaztak Szolnokon. A vasútállomáson összevert áldozat kórházba került
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

Egy nőt bántalmaztak Szolnokon?

Eszerint hétfőn délután egy férfi összevert egy lányt a szolnoki vasútállomáson. A verést a férfi három cimborája is végignézte, de nem tettek semmit. A négyes – a leírások szerint – a mentők érkeztéig kereket oldott. 

A történtek kapcsán megkérdeztük a rendőrséget. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt írta, az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés. A rendőrök el is mentek a helyszínre, ahol azonban bűncselekményre okot adó körülményt nem találtak.

Érdeklődtünk az ügyben a mentőknél is. Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre azt írta, a helyszínről egy 20 év körüli nőt könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában