Kettős elfogás

2 órája

Mindent vittek, ami mozdítható, az egyik tolvaj még a kerekesszékből is kilopta az akksit

Rövid idő alatt két tolvajt is elfogtak a vármegyei rendőrök, egyikük, egy 20 éves tiszaörsi férfi Kunmadarason tevékenykedett, a másik, kenderesi férfi pedig tiszaörsi házakat rámolt ki. A karcagi rendőrök egy folyamatban lévő eljárás során összehangolt akciót szerveztek, és két férfit elszámoltattak.

Molnár-Révész Erika

Több lopást is elkövetett az a két férfi, akiket a napokban fogtak el összehangolt munkával a kunmadarasi körzeti megbízottak, valamint a karcagi rendőrök. 

Az egyik tolvaj ezt az elektromos biciklit is ellopta, de nem kímélte az elektromos kerekesszék akkumulátorát sem
Fotó: Beküldött fotó / Forrás:  Police.hu

– Szeptember 16-án állították elő a Karcagi Rendőrkapitányságra a 20 éves tiszaörsi, valamint a 28 éves kenderesi férfit. A fiatalabb augusztusban és szeptemberben három lopást követett el Kunmadarason. Először zsebtolvajlás útján károsított meg egy sértettet, majd egy elektromos mozgáskorlátozott-járműből lopta ki az akksit, végül pedig egy ház udvaráról elektromos kerékpárt vitt el. A rendőrök megtalálták a később értékesített kétkerekűt. Háromrendbeli lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Mint elmondta, a másik tolvajt, a 28 éves kenderesi férfit egy korább ügyben már meggyanúsították, majd átadták a tiszafüredi nyomozóknak, mivel szeptember elején két tiszaörsi házba is besurrant hajnalban, majd onnan övtáskát, hangfalat és mobiltelefont vitt el. Őt kétrendbeli lopással gyanúsítják.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában