Meghökkentő

2024.09.02. 19:55

Volt valami nagyon furcsa az újszászi férfi biciklijén, ami nem hagyta nyugodni a járőrt

A rendőrnek is feltűnt az újszászi férfi új kerékpárja, ezért ellenőrizte a biciklist. Jó volt az egyenruhás megérzése, kiderült, a kétkerekű lopott.

Rimóczi Ágnes

Nem sokáig örülhetett zsákmányának az az újszászi férfi, akit a helyi rendőr fülelt le egy lopott járművel. A szemfüles járőrnek köszönhetően a sértett a bejelentését követő egy óra múlva visszakapta az elvitt biciklijét. 

kerékpárlopás
Jól végződött a történet. A sértett a bejelentését követően egy óra múlva visszakapta az elvitt biciklijét
Forrás: Police.hu

– Újszászi kollégánk augusztus 30-án délután egy korábbról már ismert helyi lakost „új” kerékpárral látott tekerni a településen, ezért ellenőrizte. A férfi elszámoltatása során beismerte, hogy a kétkerekűt a vasútállomásról vitte el – tájékoztatta hírportálunkat az esettel kapcsolatban a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A vármegyei rendőrség szóvivőjétől megtudtuk, hogy míg az intézkedés zajlott, a sértett bejelentést tett a rendőrségen, hogy valaki ellopta a lezárt biciklijét. A sértett leírása és a férfinál lévő kerékpár adatai passzoltak, így gyorsan meg is lett a tulajdonosa. A sértett a bejelentés után egy órával boldogan tekerhetett haza járművével. 

– A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt folytat eljárást – emelte ki végül Mári Ilona.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában