Őrizetbe vették

2024.06.24. 15:02

A csabai vonaton fosztogatott, tíz mobiltelefont gyűjtött össze egy nő

Nem lopta, hanem vásárolta a mobiltelefont, amit nála találtak. Legalább is ezt állította az az asszony, akit egy vonaton tartóztattak fel. Nemsokára pedig le is tartóztathatják.

Rimóczi Ágnes

Egy Békéscsabára tartó vonaton fosztogatott egy nő, aki azt állította, hogy nem lopta a nála talált mobiltelefonokat, hanem vásárolta. – Egy békéscsabai férfi a fiával utazott június 22-én éjjel a lakóhelyükre tartó személyvonaton. Mindketten elaludtak, kis idő elteltével a sértett felébredt, és a fülkében egy ismeretlen nőt pillantott meg, aki akkor gyorsan távozott. A férfi észrevette, hogy elvitték a fülke asztalkájára korábban elővigyázatlanul kitett tárcáját – melyben pénz és személyes okmányai voltak –, továbbá a mobiltelefonját – számolt be az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. Mint elmondták: a sértett azonnal értesítette a kalauzt, aki a szolnoki nyomozók vasútállomásra érkezéséig visszatartotta az asszonyt.

fosztogatott,román,rendőrségi,vonat,telefon
A 37 éves román állampolgárnál további tíz mobilt is találtak
Forrás: Police.hu

– A rendőrök a 37 éves román állampolgárnál nemcsak a sértett telefonját és a pénztárcáját találták meg, hanem további tíz mobilt és egy powerbankot is. Az egyenruhások lefoglalták a tárgyakat, a nőt pedig kifosztás miatt kihallgatták – részletezték. A nő, ahogy a rendőrség munkatársai elmondták, mindent tagadott, azt állította, hogy vásárolta a készülékeket. A nyomozó hatóság a tettest őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatását.

fosztogatott,román,rendőrségi,vonat,telefon
Az elkövető
Forrás: Police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában