TV2 reality show

3 órája

Kísértés Máté Dusánnak üzent! Vajon igaza lesz? – videóval

Izzanak az érzelmek, megy az adok kapok. Kísértés Máté kijelentette, Brigi az ő párjaként tér majd haza a műsor végén.

Pakainé Pusztai Nóra

A TV2 reality showjában párok érzéseit teszik próbára. A külön villában élő lányok és fiúk időről időre képet kaphatnak arról, hogy mi történik szerelmükkel. Időnként kiborító képsoroknak lehetnek szemtanúi. Kísértés Máté hosszú hetek óta ostromolja Brigit, mindeddig kitartóan.

Kísértés Máté
Kísértés Máté és Brigi már többször is együtt töltötték az éjszakát
Forrás: TV2 videó

A tábortűz ceremónia után a villákba visszatérve a párok hölgy és férfi tagjai elmesélték, mit láttak. Izzik a hangulat a kísértők és szerelmesek között, újra és újra felvillan az a bizonyos piros gömb. Kísértés Máté teljesen felháborodott, hogy kiszemeltjének, Briginek a jegyese Dusán megvezeti a lányt, távolról is rombolja az önbizalmát.

Hol a bosszú, hol más érzelmek kerekednek felül.

 Ahogy arról korábban beszámoltunk Kísértés Máté és Brigi forró csókcsatába keveredtek, az éjszakát azóta többször is együtt töltötték. A villák lakói egy-egy videóüzenetet küldhettek a minap. 

Magabiztosnak tűnik Kísértés Máté

A szolnoki kísértő Dusánnak címezte a sajátját. Elmondta benne, hogy a műsor végére a gyűrű lekerül Brigi ujjáról és Dusán helyett vele hagyja majd el a szigetet. A Kísértés soron következő részét hétfőn fél 10-től láthatják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!