Nemzeti konzultáció

2 órája

Menczer Tamás: egyetértési pontokat alakítunk ki a magyar emberekkel (videó)

A nemzeti konzultáció intézményét a brüsszeli és a hazai baloldal is kritizálja, mert nekik az a demokráciafelfogásuk, hogy az embereket nem kell megkérdezni – fejtette ki Menczer Tamás abban a videóban, amelyet szombaton töltött fel a közösségi oldalálra.

MW

Nemzeti konzultáció plakát a fővárosban egy korábbi nemzeti konzultáció alkalmával

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Teknős Miklós

Hát nehogy már elmondják, hogy mit gondolnak. Az olyan furcsa. „Tudják, van az a futballista, akit a játékban csak a labda zavar. Van az a politikus, akit a demokráciában csak az ember zavar” – tette hozzá a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a baloldalra utalva, amely a kormánypárti politikus szerint attól tart, hogy az emberek „még a végén véleményt mondanak”. 

Aztán akkor mi lesz? Ők ott, az elefántcsonttoronyban, Brüsszelben majd megmondják, hogy milyen jó a háború, milyen jó a bevándorlás, milyen jó a blokkosodás, milyen jó a 13. havi nyugdíj elvétele, satöbbi

– folytatta Menczer Tamás, aki hangsúlyozta: a kormánypártok nem így gondolkodnak, hanem arra törekszenek, hogy a közös célok elérése érdekében egyetértési pontokat és új egyezséget alakítsanak ki a magyar emberekkel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában