tárgyalnak

2021.07.07. 07:00

Újra tanácskozik a jászberényi testület

A járványhelyzet utáni első képviselő-testületi ülését tartja az önkormányzat július 7-én, szerdán délután három órakor a városháza nagytermében.

Illés Anita

A képviselők dönthetnek többek között a helyi iparűzési adóból származó várható egymilliárdos bevételi többlet felhasználásáról, a költségvetés bevételi és kiadási előirányzatainak módosításáról. Az előterjesztések sorában tárgyalnak egyebek mellett a Jászberény-Neszűr külterületen található utak fejlesztéséről, amelyre pályázni szeretne a város a Vidékfejlesztési Programban. Ezenfelül terítéken lesz több önkormányzati ingatlan és gépjármű értékesítése, a két ülés között történt események is.

Módosíthatják az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékéről szóló rendeletet. Továbbá napirenden lesz a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. 2020-ban végzett tevékenységéről, valamint a Szent Ferenc Egyesített Szociális Intézmény tavalyi szakmai tevékenységéről szóló beszámoló is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában