Közélet

2010.07.26. 13:04

Korszerűbb lesz az orvosi rendelő

Címkék#Tiszafüred

Pályázati forrásból újul meg Tiszaörsön a helyi orvosi, fogorvosi rendelőnek és védőnői tanácsadónak helyet adó épület.

Szoljon.hu

A most induló beruházás keretei között felújítják az épület belső helyiségeit, kicserélik a meglévő burkolatot, elvégzik a külső hőszigetelési munkálatokat, valamennyi nyílászárót kicserélik. Ugyancsak kicserélik és korszerűsítik a vízhálózatot és a szennyvízelvezető rendszert, felújítják a fűtési rendszert. Nem marad el a tetőszerkezet javítása, valamint az épület teljes körű akadálymentesítése sem.

A beruházással lehetővé válik, hogy a község egy központi épülete megújuljon. A munkálatok elvégzésével Tiszaörs és a környező települések alapvető egészségügyi ellátása a megfelelő színvonalon működhet, a kor elvárásainak és a lakosok igényeinek megfelelően. Az épület akadálymentesítése pedig lehetőséget teremt arra, hogy minden lakos, minden beteg számára egyenlő eséllyel váljanak hozzáférhetővé a megfelelő infrastrukturális ellátottsággal rendelkező egészségügyi intézmény szolgáltatásai.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!