Labdarúgás

2 órája

Vármegye II.: helycsere az élen, az Abádszalók az új listavezető – galériával

Folytatta jó sorozatát az Abádszalók a vármegye II. negyedik fordulójában, a Kunhegyes elleni győzelmével a tabella élére ugrott. A Tiszapüspöki erejéből csak a döntetlenre futotta a Jászárokszállás vendégeként, így lépéshátrányba került a listavezetővel szemben. Az Újszász a Jászalsószentgyörgy elleni vereségével lecsúszott a dobogóról, helyét az újonc Zagyvarékas vette át, amely a Jászboldogházát múlta felül idegenben. A Tiszajenő nagy arányban nyert a sereghajtó Túrkeve ellen, a Tiszaszőlős a Besenyszögöt, a Kunmadaras pedig a Fegyverneket győzte le hazai pályán.

Szoljon.hu

A Tiszapüspöki a jászárokszállási döntetlenjével a második helyre csúszott a vármegye II. tabelláján, a négy forduló után hibátlan Abádszalók pedig az élre állt.

vármegye II., labdarúgás
Parázs hangulatú mérkőzésen nem jutott dűlőre egymással a Tiszapüspöki és a piros mezes Jászárokszállás a vármegye II.-ben
Fotó: Pesti József / Forrás: Pesti József

Jászalsószentgyörgy–Újszász 2–1 (2–0)

Jászalsószentgyörgy, 150 néző.

Vezette: Kóródi Ferenc.

Jászalsószentgyörgy: Tóth Cs. – Fajka Á., Serfőző, Kobela, Kónya (Thallmayer, a szünetben), Bathó (Fajka D., a szünetben), Fekete T. (Fogler, 89.), Serfőző (Füleki, 77.), Szabó Z., Tóth G., Farkas I. Edző: Ronyecz Imre.

Újszász: Gera – Sipos Zs., Csobai (Kanalas M., 80.), Káló L. (Berkó, 89.), NAGY S., VIRÁG (Káló G., 89.), Szarvák, Mozsár, Szűcs J. (Fodor, 66.), Ács, Farkas L. (KONKA, 55.). Edző: Szűcs József.

Gólszerzők: Szabó Z. (6.), Fajka Á. (45.), ill. Sipos Zs. (77.)

Kiállítva: Nagy S., (90+2.)

Gyenge színvonalú mérkőzésen a hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a három pontot az első félidőben rúgott két góljával.

Ronyecz Imre: – Egy gyenge színvonalú mérkőzésen tartottuk itthon a három pontot.

Szűcs József: – Egy jó erőket képviselő Szentgyörgy ellen, úgy érzem, tisztességesen helytállt a csapat. A hazai együttesnek más tervei vannak a megye II.-ben, mint nekünk, nekünk ez a félév a tapasztalatszerzésre megy rá.

Tudósított: Ronyecz Imre

Tiszajenő–Túrkeve 9–1 (4–0)

Tiszajenő, 50 néző.

Vezette: Jancsó József.

Tiszajenő: Mészáros L. (Török Sz., 77.) – SZŐKE J. (MAGONY, 44.), Hegyi, JÁGRI, TÓTH AT., RADICS (Márton P., 77.), NYULI R., Lakatos P., Polgár (Tigyi, a szünetben), Tóth Ar. (TÓTH T., 65.), TERJÉKI. Edző: Márton Péter.

Túrkeve: Finta – Tóth A., Zsindely, Piroska, Varga K., Csőke, Suszter (Szórát, a szünetben), Rapi, Molnár T., Pap, Fésűs-Farkas. Edző: Jandó Ferenc.

Gólszerzők: Radics (9., 18., 76.), Tóth At. (31.), Szőke J. (42.), Terjéki (55.), Tóth An. (58 – öngól), Tóth T. (83., 85.), ill. Fésűs-Farkas (47.).

Szép, későnyári időben, jó körülmények között a hazai csapat végig irányítva, nagy akarattal játszva, megérdemelten győzött.

Márton Péter: – Jól álltunk bele a mérkőzésbe, végig nagy akarattal, lelkesedéssel játszottunk és megérdemelten győztünk. További sok sikert a vendégcsapatnak!

Tudósított: Polgár Lajos

Tiszaszőlős–Besenyszög 3–0 (3–0)

Tiszaszőlős, 100 néző.

Vezette: Barna Péter.

Tiszaszőlős: Szilágyi – Varga Z., Muliter T., CZINEGE N. (HORVÁTH ZS., a szünetben), Farkas M. (Turó, 65.), MULITER L., CZINEGE V., Soltész (Szabó I., 79.), Muliter Z. (Tóbiás, 83.), Báder, Pékó (Győri, 65.). Edző: Háden József.

Besenyszög: Bezzeg – Virág, Héja, Nyeső, Petrik (Székely, 68.), Kozma I., Baga (Donkó, 83.), Kósa, Gyenge, Zsidai, Babita (Kálló, a szünetben). Edző: Zsidai István.

Gólszerzők: Czinege V. (15., 40.), Muliter L. (32.).

Az első félidőben nagy iramú játék folyt, mindkét csapat gólra törően játszott, agresszívan támadta a labdát. A helyzeteket a szőlősi csapat használta ki jobb arányban és váltotta gólokra. A második félidőben semmi nem veszélyeztette a hazaiak győzelmét.

Háden József: – Újra sikerült végig koncentrálni és irányítani a mérkőzést és egy jó erőkből álló ellenfelet sikerült magabiztosan legyőzni.

Zsidai István: – Szüretre mentünk Szőlősre, de a hazaiak leszüreteltek előttünk. Gratulálok a lelkes játékukhoz. A csapatomnak csak ennyi jegyeznék meg, hogy felkészületlenül nem lehet mérkőzésre menni és ezt megtetőzni egy lelketlen játékkal. Ez csak ilyen eredményt hozhat.

Tudósított: Szabó István

Jászárokszállás–Tiszapüspöki 3–3 (2–0)

Jászárokszállás, 100 néző.

Vezette: Medvegy Zsolt.

Jászárokszállás: KÁDÁR – CZUCZOR (Váradi, 79.), Kovács T., HORNYÁK (Ivony, 89.), ÉLIÁS (Hopka, 85.), Farkas M., POLYÁK, ÖRDÖG, Susányi (Major L., 60.), Major Zs. Edző: Csikós Tamás.

Tiszapüspöki: Farkas Á. – ID. SZEDLÁK Z. (Nagy A., 84.), PINTÉR II. I., Angyal, SURI, Kállai, Kutus, Lukács R., Kovács R., Rupa, ifj. Szedlák Z. (Lukács D., 72.). Edző: Lukács Kálmán.

Gólszerzők: Csikós T. (7.), Éliás (35., 66.), ill. id. Szedlák Z. (47., 76.), Lukács R. (58.).

A hazaiak a helyzeteik alapján közelebb álltak a győzelemhez.

Csikós Tamás: – Nagyobb koncentrálással talán sikerült volna itthon tartani a három pontot, emiatt elég nagy hiányérzetem van. Gratulálok a csapatnak!

Lukács Kálmán: – Több gólt rúgtunk, mint a hazaiak, mégis csak döntetlent értünk el, mivel egy szabályosnak tűnő találatunkat nem adták meg.

Tudósított: Kiss Jenő

Kunhegyes–Abádszalók 0–2 (0–1)

Kunhegyes, 120 néző.

Vezette: Járdán Lajos.

Kunhegyes: Csík – Szőke I., Fábián G., Tyukodi A. (Tyukodi R., 54.), Szabó D., Imre Z., Kocsis T., Rózsa S., Csörögi, Tyukodi M., Házi Cs. (Tyukodi N., a szünetben). Edző: Rózsa István.

Abádszalók: Varga V. – Farkas J., SZÓLÁDI, GÁL G. (Borsos, 75.), Varga S., Halas A., Horváth Sz., JUHÁSZ A., Dányi (Pataki G., 65.), Oláh L., Halas M. Edző: Lajos Tibor.

Gólszerzők: Gál G. (21.), Juhász A. (53.).

Szomszédvári rangadót láthattak a kilátogató nézők, ahol időnként parázs jelenetek is voltak, nem kímélték egymást a játékosok. A vendégek csapatként működtek együtt az elejétől fogva és megérdemelten szerezték meg a három pontot.

Rózsa István: – Eléggé foghíjas volt a keretünk, de ettől függetlenül nem láttam a csapatban a küzdeni akarást és lelkesedést. Mély gödörben vagyunk, amire senki sem gondolt. Gratulálok az abádszalóki csapatnak!

Lajos Tibor: – Nagyon nehéz és időnként durva mérkőzésen tudtuk megszerezni a győzelmet. Gratulálok a csapatomnak a türelemhez és a játékhoz is. Örülök, hogy itt vagyok velük, büszke vagyok rájuk.

Tudósított: Rózsa István

Jászboldogháza–Zagyvarékas 0–3 (0–3)

Jászboldogháza, 80 néző.

Vezette: Arany László.

Jászboldogháza: Pádár – Gömöri, Káposztás, Elek, Eszes, Nagy Mi., Tóth B. (Gellérffy, 13.), Gergi, Halmai (Pomaházi, 71.), TÓTH E., Nagy Má. Edző: Bodor Máté.

Zagyvarékas: Csák L. – Lesták, Pető (Nagy D., 61.), Czibak, Kanalas Zs. (Szabó D., 76.), Ábel P., Czékus, Végh B., Lengyel A. (Serbán, 61.), Suki (Major, 61.), Kispál. Edző: Ábel Péter.

Gólszerzők: Kanalas Zs. (5., 14.), Suki (38.).

A hazai csapat az első félidei rövidzárlat után a másodikban egyenlő ellenfele volt a vendégeknek.

Bodor Máté: – Az első félidőben túlságosan tiszteltük az ellenfelet, sokkal keményebben kellett volna játszani, de a második félidő rendben volt.

Ábel Péter: – A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy gyönyörűen sütött a nap.

Tudósított: Darók Viktor

Kunmadaras–Fegyvernek 5–2 (2–0)

Kunmadaras, 100 néző.

Vezette: Huszár József.

Kunmadaras: Papp J. – BOTOS L. (Gyulai, 64.), BURAI D., SZABÓ J., Lázók A., Rózsa S., KATONA, Penti A. (Szabó Z., 82.), FARKAS M. (Tóth K., a szünetben), Seres (Fábián M., 72.), Szívós. Edző: Rózsa István.

Fegyvernek: KORPÁS – Márton P., Szász, SZABÓ M., NAGY D. (Czakó, 86.), Simon G., DOMÁN, Bohács M., Náhóczki, BALLÓK, Budai. Edző: Erdei Gábor.

Gólszerzők: Seres (28., 60.), Katona (29.), Burai (57.), Penti (81.), ill. Budai (68. – tizenegyesből), Nagy D. (74.).

Végig jó játékvezetés mellett, az első pillanattól kezdve a hazai csapat dominálta a mérkőzést.

Rózsa István: – A játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket, sajnos megint két hatalmas védelmi hibából kaptunk két gólt. Gratulálok a csapatomnak, sok sikert a Fegyverneknek!

Erdei Gábor: – Bőségesen voltak hiányzóink betegség és egyéb elfoglaltság miatt. A mérkőzés előtt kérdéses volt még az is, hogy ki tudunk-e állni, de akik eljöttek betegen, sérülten, azoknak köszönöm!

Tudósított: Rózsa István

A vármegye II. állása négy forduló után

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában