Vízilabda

2024.09.05. 20:46

Szolnoki gólparádé Egerben

Az egriek olimpiai bajnoka, a legendás vízilabdás és edző, Pócsik Dénes emlékére háromnapos vízilabda tornát rendeznek a Heves vármegyei fővárosban. A nyáron alapos vérátömlesztésen átesett szolnoki csapat két magabiztos győzelemmel kezdett.

Varga Csaba

Az első napra kiírt Szolnok–Szentes találkozó technikai okok miatt elmaradt. A csütörtöki folytatásban viszont két összecsapás is várt a Dózsára. Kovács Gergőék bizonyították, hogy nem holmi edzőmeccsnek tekintik a tornát, a Bárány Uszoda nyitott medencéjében alaposan megszórták vetélytársaikat.

Szolnoki Dózsa
Schmölcz Norman és szolnoki társai szórták a gólokat Egerben
Forrás: Szolnoki Dózsa

– Jól és kreatívan játszottunk mindkét meccsen – mondta hírportálunknak Hangay Zoltán, a Szolnok edzője. – Igaz, a 25 méteres pályán több gól esik a mérkőzéseken, de mi szerencsére kétszer annyi találatot értünk el, mint vetélytársaink. Biztató játékot mutattunk.

Szolnoki Dózsa Praktiker–Debreceni VSE 21–10 (6–2, 6–3, 6–3, 3–2) 

Szolnoki gólszerzők: Simon D., Kovács G. Vámosi, Kakstedter 3-3, Bedő, Zerinváry 2-2, Fedac, Monostori, Krasznai B., Schmölcz, Szabó B. 1-1. 

Szolnoki Dózsa Praktiker– PannErgy-Miskolci VLC 20–10 (5–2, 6–3, 4–2, 5–2) 

Szolnoki gólszerzők: Bedő 5, Simon D., Kovács G. 3-3, Vámosi, Schmölcz, Kakstedter 2-2, Zerinváry, Kransznai B., Szabó B. 1-1.

Pénteki program: Szolnok–Szeged, 12.00, Eger–Szolnok, 18.30.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában