Kosárlabda

2024.08.27. 18:00

Szerdától elérhetők a bérletek az NHSZ-Szolnoki Olajbányász mérkőzéseire

Szerda déltől van lehetőségük a szurkolóknak online vásárolni vagy megújítani a bérleteket az NHSZ-Szolnoki Olajbányász mérkőzéseire a 2024/2025-ös szezonban. Az árak emelkedtek az előző évhez képest, azonban több meccsre is szólnak a belépők a FIBA Európa-kupa miatt.

Kovács Levente

Augusztus 28-án szerda déltől van lehetőségük a szurkolóknak megvásárolni vagy megújítani a bérleteket az NHSZ-Szolnoki Olajbányász mérkőzéseire a 2024/2025-ös szezonban – adott tájékoztatást honlapján a klub.

Augusztus 28-tól elérhetők a bérletek az NHSZ-Szolnoki Olajbányász szurkolóinak
Fotó: Kiss János/ MW-archív

Ettől az idénytől nemcsak a Városi Sportcsarnok főpénztárában, hanem online, a Szolnoki Olajbányász honlapján a jegyvásárlás menüpont alatt is megvásárolhatók vagy megújíthatók a bérletek.

A helyszíni megújításra a csarnoknál szeptember 13-án pénteken 14 és 18 óra között vagy szeptember 16-án hétfőn ugyanebben az időpontban van lehetőség. Ehhez szükséges a 2023/2024-es bérlet és a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatása. Bérletet vásárolni pedig az előbb említett két nap mellett szeptember 20-án pénteken 14 és 18 óra között is tudnak a szurkolók.

Az online megvásárolt bérleteket pedig ugyanezeken a napokon lehet átvenni a Városi Sportcsarnok főpénztáránál vagy kérhetik a kiszállítást Foxpost csomagautomatába vagy házhozszállítással is. Amennyiben valakinek egyik időpont sem megfelelő az átvételre, az az első hazai mérkőzés előtt hozzájuthat még bérletéhez.

Mennyibe kerülnek a bérletek a Szolnoki Olajbányász mérkőzéseire?

A bérletek árai emelkedtek az előző szezonhoz képest. A felnőtt első kategóriás bérlet 75 ezer, a második kategóriás 55 ezer, a harmadik kategóriás 47 ezer, a negyedik kategóriás 41 ezer, az ötödik kategóriás pedig 35 ezer forintba kerül majd. Emellett nyugdíjas és junior bérletek is elérhetők, amely kedvezményesebb áron kaphatók – az első kategória 60 ezer, a második 39 ezer, a harmadik 34 ezer, a negyedik 31 ezer, az ötödik pedig 29 ezer forint.

A junior bérletek a hat és tizenkilenc év közöttiek számára elérhető. A hat év alatti gyermekek számára ingyenes a belépés, de bérletet számukra nem lehet váltani.

A bérletek az NB I., a Magyar Kupa és a FIBA Európa-kupa első csoportkörös mérkőzéseire érvényesek. Megújításra szeptember 17-e 10 óráig, vásárlásra szeptember 25-e 20 óráig van lehetőség. 

A részletekről az NHSZ-Szolnoki Olajbányász honlapján olvashat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában