Labdarúgás

2024.08.20. 17:04

Pekár László és Novák Csanád is gólt szerzett

A negyedik fordulót rendezték a NB II-ben, ahol főszereplők voltak a korábbi Szolnoki MÁV játékosok, Pekár László és Novák Csanád is gólt szerzett.

Kiss Ádám

Az újonc Szentlőrinc a Csákvár elleni 1–1-es döntetlen ellenére is őrzi az NB II. tabellájának első helyét, miután közvetlen riválisa, a Gyirmót csak egy pontot tudott szerezni a Csábi József által irányított BVSC vendéglátójaként (2–2). A mérkőzésen a Szolnoki MÁV-nál nevelkedett Pekár László is eredményes volt, góljával vette vissza a vezetést a 39. percben a zuglói együttes.

Szolnoki MÁV, Csábi József, BVSC, NB II
Csábi József csapata, a BVSC továbbra is veretlen az NB II-ben
Forrás: bvsc.hu

A Vasas viszont visszacsúszott a tabella negyedik helyére – épp a BVSC előzte meg az angyalföldieket – miután kikapott hazai pályán a friss feljutó Tatabányától (1–0).

Megszerezte első találatát a Szeged színeiben Novák Csanád. Az 56. percben egyenlített a Soroksár ellen, majd csapata megfordította és végül meg is nyerte a hazai összecsapást (2–1).

Az elsőosztályból kiesett Mezőkövesd a Békéscsabát győzte le egygólos hátrányból fordítva 2–1-re, és mivel az Ajka is győzni tudott a Budapest Honvéd ellen – a Kövesdhez hasonló módon –,  már csak a Soroksár nyeretlen az NB II-ben.

A forduló eredményei: Budafok–Kazincbarcika 0–5, Szentlőrinc–Csákvár 1–1, Kisvárda–Kozármisleny 3–2, Budapest Honvéd–Ajka 1–2, Szeged–Soroksár 2–1, Békéscsaba–Mezőkövesd 1–2, Gyirmót–BVSC 2–2, Vasas–Tatabánya 0–1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában