Frissítve

2 órája

Minden szülő rémálma történt meg egy abonyi kislánnyal

Abony hivatalos oldalán posztolták a hírt, miszerint baleset történt kedd reggel a városban. A bejegyzés szerint egy autó elsodort egy kislányt az egyik zebránál.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Frissítés - 17:39 Az Országos Mentőszolgálat hírportálunknak megerősítette, egy kislányt a helyszínről könnyű sérülésekkel kórházba szállítottak a mentők. A gyermek állapotáról további információt nem kaptunk.

elsodort egy kislányt
A reggeli órákban egy gépjármű elsodort egy kislányt a Városkapunál lévő gyalogátkelőhelyen
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Korábban írtuk:

– A Városkapunál lévő gyalogátkelőhelyen történt a baleset. Egy gépjármű elsodort egy kislányt, aki gyalogosan közlekedett, szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet – tájékoztatott Abony város hivatalos oldala.  

A rendőrség is megerősítette, hogy egy autó elsodort egy kislányt a városban

– Ma reggel fél nyolckor történt az eset, egy gépkocsi elsodort egy kislányt az említett zebránál. A kilenc éves gyermek könnyebb sérüléseket szenvedett – tájékoztatott Beluzsáné Belicza Andrea, a Pest Vármegyei Rendőr-Főkapitányság sajtóreferense.

A poszt sorai szerint az Országos Mentőszolgálat munkatársai megfigyelésre kórházba szállították a kislányt. Ezzel kapcsolatban megkerestük a mentőszolgálat sajtóosztályát is, ám egyelőre nem érkezett válasz.

A gyerekeket több baleset megelőzési programba is bevonják

A városban egyébként nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a gyermekek megismerjék a közlekedési szabályokat és körültekintően mozogjanak az utcán. A Somogy Imre Általános Iskola diákjai az átkelőhelyeknél figyelemfelkeltő jeleket festettek a közelmúltban. Emellett a rendőrséggel együttműködve számos további programmal igyekeznek megtanítani nekik a helyes közlekedést és a balesetek megelőzésének lehetőségeit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában