Labdarúgás

2024.07.18. 09:36

A TiSE után a Martfűi LSE csapatát is legyőzte az SZVSE

Bár még mindig a gyakorláson van a hangsúly az edzőmérkőzéseken, egyre nagyobb jelentőséggel bír már az eredmény is. A jövő hétvégén kezdődő NB III-as labdarúgó bajnokság előtt szerdán vármegyei csapataink közül egyedüliként a Martfűi LSE játszott meccset, a Délkeleti csoportba újoncként debütáló Szegedi VSE volt az ellenfele.

Jegesi László

A szegedi együttes korábban a Tiszaföldvárt is felülmúlta, ezúttal pedig a Martfűi LSE csapatának orra alá tört borsot, szintén két góllal legyőzve őket.

Martfűi LSE, Szegedi VSE, felkészülési mérkőzés, labdarúgás
A zöld mezes Martfűi LSE kikapott edzőmeccsen bajnoki riválisától
Fotó: Nagy Balázs


Szegedi VSE–Martfűi LSE 3–1 (2–0)

Martfű: Sándor B. – Vadas, Ladányi T., Vincze P., Draskóczi, Asztalos, Prozlik, Kinyig, Desnica, Zsíros, Viczián. Csere: Laczkó, Mészáros Gy., Balla Z., Kasik, Boros D., Ficsor, Horváth K., Kanálos, Pintér V., Kriska. Edző: Koncz Zsolt.

Martfűi gólszerző: Kriska Norbert

A szezont megelőzően utolsó előtti edzőmérkőzésén rossz felfogásban kezdett a Martfű. A Csongrád-Csanád vármegye bajnokaként az NB III-ban tagságot kapott újonc viszont jól indított és a két gólja mellett még több helyzetet is kidolgozott az első félidőben. Koncz Zsolt együttesének is akadt azért lehetősége ebben a játékrészben, amely alapján akár döntetlen állással is vonulhattak volna pihenőre a mérkőző felek, de nem tudott élni vele.

Az edző még keresi csapatát, amelyet most inkább a fordulás után talált meg. Ekkor már több elképzelés volt a játékban, mégis a hazai gárda tudta növelni előnyét. A vendégek egy szép góllal faragtak hátrányukból ugyan, de trénerük meglátása alapján csoportbeli riválisuk jó játéka rávilágított arra, hogy fiainak a következő bajnokságban is nagyon meg kell majd küzdenie a jó szereplésért.

A Martfű utolsó felkészülési mérkőzését szombaton Szarvason vívja 10.30-as kezdéssel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában