Labdarúgás

2024.07.04. 12:00

Helytállt a Mezőkövesd otthonában a Karcagi SE

Szerda délelőtt lejátszotta második edzőmérkőzését is a Karcagi SE csapata. A Fradi II. után az NB I- ből kiesett Mezőkövesd otthonában sem termett babér, de a jelentős átalakítás alatt álló nagykunságiaknál most még nem az eredmény, a próbajátékosok tesztelése van a fókuszban.

Jegesi László

A zárt kapus találkozón a már NB II-es Mezőkövesd volt a favorit, ám a jóval erősebb kerettel rendelkező ellenféllel szemben a Karcagi SE sokáig helytállt és csak a hajrában bukta el a találkozót.
 

Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Mezőkövesd Zsóry FC–Karcagi SE 2–0 (0–0)

Karcag: Fedinisinec – Varga B., Győri Á., Szabó K., Fábián B., Csala, Györgye, Székely D., Vona F., Constantinescu, Talpalló. Csere: Grósz, Tolnai Zs., Maruscsák, Szakács L., Adnuricz, Bernáth Á., Vaskó A. Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Cseri, Varjas.

Az edző elégedetten nyilatkozott a mérkőzés után, tetszett neki, hogy a próbajátékon lévő labdarúgókkal teletűzdelt csapata nem volt kishitű. Különösen az első félidőben rukkoltak elő bátor támadó focival és csak a hajrára fáradtak el a keret tagjai.

– Nem szabadna még a felkészülés második hetében a játékosoknak végig pályán lenniük, de tudomásul kell vennünk, hogy a keretkialakítás első fázisában vagyunk jelenleg – nyilatkozta Varga Attila a mérkőzés után. – Ez az utolsó tíz percben nagyon visszaütött, az vigasztal bennünket, hogy jövő héten várhatóan már többen leszünk. A klub folyamatosan dolgozik a csapat megerősítésén, remélhetőleg a martfűi felkészülési találkozó után már több pozitívumról tudok majd beszámolni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában