Labdarúgás

2024.06.28. 11:44

Nem volt egy súlycsoportban a Szegeddel a Martfűi LSE

Sok, szám szerint nyolc edzőmérkőzéssel készül második NB III-as idényére a tavalyi bajnokságot végül a tizedik helyen záró Martfűi LSE.

Jegesi László

Már a felkészülés első hetében edzőmérkőzéseken teszteli saját és a próbajátékon résztvevő játékosait a Martfűi LSE szakmai stábja. Kezdésként a korábbi szezonban sokáig az első osztályú tagságért is versenyben lévő, végül a negyedik helyen végző Szeged-Csanád otthonában vendégeskedett Koncz Zsolt csapata csütörtökön késő délután. 

Martfűi LSE, Vincze Patrik, edzőmeccs
Vincze Patrikéknak (labdával) túl nagy falatnak bizonyult a Szeged, kikapott első edzőmeccsén a Martfűi LSE
Fotó: Nagy Balázs

Szeged-Csanád–Martfűi LSE 8–0 (4–0)

Szent Gellért Fórum, gyakorlópálya. Vezette: Kiss Richárd.

Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Gera, Lestyán, Horváth M., Tóth B., Márkvárt, Gajdos, Varga, Óvári, Takács-Földes, Borvető. Csere: Onódi – Könczey, Beronja, Haris, Magyar, Pataki, Papp, Nagy D., Pruska. Vezetőedző: Michael Boris.

Martfűi LSE: Sándor B. – Laczkó, Ladányi, Mészáros, Telinger, Asztalos, Kinyig, Kanálos, Zsíros, Horváth K., Lukács. Csere: Draskóczi, Vincze P., Polonszki, Kasik, Budai, Balla, Méhesi, Márk, Polónyi, Kriska, Pintér V., Prozlik, Boros, Falusi. Vezetőedző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Varga (2), Pruska (2), Borvető, Tóth, Haris, Könczey.

Az idei NB II-es bajnokságot szintén július végén indító csongrádiakkal nem volt, de nem is lehetett egy súlycsoportban a tiszazugi együttes. A hiányzók hosszú listája miatt utóbbi gárdában olyan fiatalok is pályára léptek ezúttal, akiknek még felnőtt mérkőzésük sem volt korábban. Nevekről nem is érdemes beszélni, hiszen csak több meccs után lehet majd érdemben beszélni teljesítményeikről.

Koncz Zsolt edző mégsem érezte teljesen haszontalannak a találkozót, hiszen látszott, kik azok, akik többre hivatottabbak, és jóval nevesebb ellenféllel szemben sem ijednek meg. Tehát a folytatásban is figyelik az újakat, hogy hitelesebb képet kapjanak róluk. A következő alkalomra már most szombaton sor kerül, amikor a Martfű a szintén NB III-as Tiszafüred csapatát látja vendégül 11 órás kezdéssel.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában