LABDARÚGÁS

2019.07.24. 13:40

Háromszázötven lurkó versenyzett a Zsíros Kenyér Kupán

A napokban Alattyánon rendezték meg a jászberényi Tehetség Sportegyesület és a Zsír on The Fest szervezésében a XI. Zsíros Kenyér Kupát, ahol U7-es, U9-es, U11-es és U13-as csapatok seregszemléje zajlott.

Munkatársainktól

A jászberényi Tehetség SE fiataljai is kitettek magukért az alattyáni tornán, ahol fiúk és lányok egyaránt jól érezték magukat.

Fotó: Fejes Attila

A Jászság szívében harminckét együttes közel háromszázötven kis focistája és az őket elkísérő mintegy ezer szülő, szurkoló és érdeklődő részvételével tartották meg a rendezvényt. A legkisebbek, vagyis az U7-es korosztály csatározása szolnoki sikert hozott, az élen a MÁV FC zárt, mögötte a szandaszőlősi futballisták végeztek. A végeredmény: 1. Szolnoki MÁV FC, 2. Szanda Focisuli, 3. Nagykáta SE, 4. Jászapáti VSE. Ezüstág: 1. Tehetség SE (fekete mezesek), 2. Tehetség SE U6, 3. Tehetség SE U5, 4. Tehetség SE-Szentlőrinckáta.

Az U9-es derbik debreceni hegemóniával végződtek, a dobogóra itt ismét a Nagykáta SE együttese fért fel.

A végeredmény: 1. Debreceni SC (kék mezesek), 2. Debreceni SC (sárga mezesek), 3. Nagykáta SE, 4. Tehetség SE (zöld mezesek)

Ezüstág: 1. Jászszentandrás SE, 2. PUMA válogatott (Budapest), 3. Debreceni SC (csíkos mezesek), 4. Tehetség SE U8

Az U11-es mezőny szintén jó csapatok színvonalas mérkőzéseit hozta, ami megérdemelt nagykátai sikerrel és egy szép TSE-s harmadik hellyel zárult

A végeredmény: 1. Nagykáta SE, 2. Mogyoród KSK, 3. Tehetség SE U10, 4. Szászberek SE. Ezüstág: 1. Debreceni SC, 2. Jászszentandrás, 3. Jászapáti VSE, 4. Alattyán

Az U13-as gárdák mérkőzései már-már rangadószintű csatákat hozott, és végig izgalmas, helyenként magas színvonalú meccseken figyelhették meg a nézők a nem is olyan távoli jövő tehetségeit. A legidősebbek versengése jászberényi sikert hozott, ezzel megelőzték a budapesti és a szolnoki riválisokat.

A végeredmény: 1. Jászberényi Farkasok, 2. Aranylábú FC (Budapest), 3. Szolnoki MÁV FC, 4. FC Hatvan

Ezüstág: 1. Alattyán, 2. Jászszentandrás, 3. Tehetség SE U12, 4. Tehetség SE U11

A jászberényi Tehetség SE fiataljai is kitettek magukért az alattyáni tornán, ahol fiúk és lányok egyaránt jól érezték magukat.
Fotó: Fejes Attila

Jászberényi fiú a Barca Akadémián

A jászberényi Etjan Morina, a Tehetség SE U10-es labdarúgója sikeres kiválasztón van túl, mutatott játékát követően felvették az ősztől Budapesten induló Barca Akadémiára. A munkát szeptember 2-án kezdi meg a fiatal focista a Barca Academy Hungary képzési rendszerében. Szüleivel és edzőjével, Nagy Csabával a felvételi tájékoztatót követően döntik el, pontosan hogyan alakul majd Etjan jövője, de annyi biztos, hogy a döntéstől függetlenül a Tehetség SE nem engedi el a tehetséges ifjú kezét, hanem folyamatosan nyomon követi majd a fejlődését és pályafutását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában